Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Лике на статус ако ме сакаш барем 1 % :/ (стави го ова на твојот статус и види колкумина те сакаат♥

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Не е мајтап...сериозен е типот (истиот неколку страници наназад со женската fluffy маска) :))
ЕДИТ:

Другарка ко-вештерка

V

Vollstandig

Гостин
Еден апел до сите вас, што користите фејсбук. Влезете на оваа група http://www.facebook.com/pages/Tose-Proeski-PEDOFILPEDER-MANIJAK/175440325816877?v=wall , која е направена од албанец и постојано плука по тошо проески.Одберете опција “Пријава на страницава“ и после то одберете опција што одговара (не се сеќаам на сите опции јас одбрав Еtnicity). Нема потреба некој албанец да се заебава со нашето богатство, особено не со луѓе што починале. Љубоморни се Албанците што немат никаква култура на музичко поле, па освен Rokё Mandolinёn не знаат ништо поеќе.
Племе копилјачко....

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
Еден апел до сите вас, што користите фејсбук. Влезете на оваа група http://www.facebook.com/pages/Tose-Proeski-PEDOFILPEDER-MANIJAK/175440325816877?v=wall , која е направена од албанец и постојано плука по тошо проески.Одберете опција “Пријава на страницава“ и после то одберете опција што одговара (не се сеќаам на сите опции јас одбрав Еtnicity). Нема потреба некој албанец да се заебава со нашето богатство, особено не со луѓе што починале. Љубоморни се Албанците што немат никаква култура на музичко поле, па освен Rokё Mandolinёn не знаат ништо поеќе.
Племе копилјачко....
Done!
Contains hate speech or attacks an individual

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
M

MacedoniaGirl

Гостин
Што е финтава со новиот изглед на фб? Гледам повеќе луѓе го имаат, се работи повторно за нов изглед на фејсбук? Ќе стигне кај сите, или треба некаде да се активира? :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom