Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Еве еден статус:
Imam 15 godini i planiram da stapam vo intimen odnos so mojot decko, no imam strav da ne ostanam trudna. Mislam, ako ostanam trudna toa ke bide tragedija bidejki deckoto e mn siromasen, a mama mi dava samo 100 denara za kafe i koga bi gi sobirala za abortus bi mi trebale 5 godini, a bremenosta trae 9 meseci. Sto da pravam?!“
:pos2: :pos2: :pos2: epa Sugar daddy pod itno da si najde :pos2:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Еве еден статус:
Imam 15 godini i planiram da stapam vo intimen odnos so mojot decko, no imam strav da ne ostanam trudna. Mislam, ako ostanam trudna toa ke bide tragedija bidejki deckoto e mn siromasen, a mama mi dava samo 100 denara za kafe i koga bi gi sobirala za abortus bi mi trebale 5 godini, a bremenosta trae 9 meseci. Sto da pravam?!“

незнам дали да плачам дали да се смеам.....

V

Vollstandig

Гостин
^ Тоа не е “вистински“ статус, туку е објавено во српско списание (слично на тин шема :делот ХЕЛП што беше и одамна беше излезено) Е сеа некое девојче го има прочитано па го пастирало :)

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Еве еден статус:
Да се отруеш :pos:

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Братучед ми само што ме молеше за лајк и јас му реков да се освести и да престане да ме моли за лајк... пошо е... дебилно.
И он ми се налути.
Сеа шо да праам?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Братучед ми само што ме молеше за лајк и јас му реков да се освести и да престане да ме моли за лајк... пошо е... дебилно.
И он ми се налути.
Сеа шо да праам?
Стегни му лајк , и велиму дека мајтап му праеше, ама сепак е Дебилно како шо му кажа :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еве еден статус:
za plachenje e... :(

T

Tetro

Гостин
И он ми се налути.
Сеа шо да праам?
Имаше една народна "Кога веќе ти го бапнале в газ, не мрдај многу, му го праиш ќејфот" :baeh:

Што ти требало да му кажеш така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom