Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Emi, sega zdravje. Siguren sum deka Sandro ke bide odlicen, samo se plasam da ne se izbrza za nekoj igrac da dade ogromna suma pari.

Ок секако дека ќе работи за доброто на клубот, сите ја сакаат Барцелона, само имаат различни концепти на работа. Овие години Лапорта имаше добри концепти и го крена тимот во облаци со неговата работа и носење правилни одлуки. Се надевам тоа го заприметил Росел иако беа во противнички табори, па ќе продолжи на исто ниво, затоа што моментално Барса е посилна од кога и да е. Не се сомневам дека Барса ќе остане на добри патеки едноставно костурот е направен и барем тој е добра основа за наредните 4 години.

Кои беа предизборните ветувања на Росел?
И како може Ингла кој беше подржуван од Лапорта толку слаби резултати

Кои беа предизборните ветувања на Росел?
И како може Ингла кој беше подржуван од Лапорта толку слаби резултати

Фернандињо Торес е едно од поскромните ветувања :)

Ај нека ни е честито новиот претседател.Само ако го донесе и Торес и уше некоја ’’фаца“ ќе биде 2007-2008 цтор дел.

имам чувство дека овој ке ја заебе работата, не дај боже но типот бил експерт по економија ,така да ништо чудно да прави и некои матни зделки...

Nikakvi matni zdelki. Sandrito ke bide odgovoren pretsedatel. Sepak toj e ugleden covek vo cela Catalunya. So tolku golema doverba bese izglasan sto i da saka nema da "go unistuva klubot". Samo ako go donese Fernando Torres, togas ke ja usere rabotata, ama sepak mislam deka so komunikacii so Pep i Chiki nema da ja napravi taa glupost.

BENVINGUT ROSELL

^^ Ne go sakam Torres vo Barca zaradi toa sto vo napad gi imame: Messi, Ibra, Villa, Pedro, Bojan, Jeffren, pa i Henry. Pri prvite 3(4) ne gledam mesto za Torres. I vtoro ne ni treba igrac koj ke se povreduva sekoj mesec.

лапорта ју вил мис вери се надевам росел ке го наследи достојно на лапорта

Читав дека Росел сака да ангажира нов Спортски Директор, по име Норман Фостер.

Што прават бе овие ?

Читав дека Росел сака да ангажира нов Спортски Директор, по име Норман Фостер.

Што прават бе овие ?

Нормална работа, се знаеше дека Чики ќе биде заменет.

Ne zezajte be. Norman Foster e firmata koja e izbrana na tenderot da ni go renovira Camp Nou.:) :) :) :)

Не ни приметив дека Норман Фостер е спомнат, како и да е, Чики си заминува.
И кога сме веќе кај Норман Фостер, Росел сака да го сопре тој проект за реновирање на Камп Ноу.

П.С. Како можни наследници на Чики се споменуваат Зубизарета или Бакеро, иако у последно време се спомнува и Куман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom