Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова година со Виља во нападот страшни ќе сте. Виља во позадина со Чави би давал над 30 голови по сезона :)

Како и Азпиликета, Рафиња и Ансалди според веснициве... Само Пеп знае што сака.

Е овој играч би сакал да дојде во Барса. Ама ќе е голема штета за него затоа што Дани Алвес е one and only :) а според мене не треба да се трошат пари на десен бек, затоа што имаме играчи што можат да покриваат на таа позиција. Касерес, Хенрике, Пујол, па и Чигрински. Еден од првите двајца да се задржи и ќе е ок.

ИНаку за Фабрегас околу 45 милјончиња ќе бидат изгледа

Iako e odlicno sto go donesoa Villa ne mislam deka ne bese potrebno, Pedro i Bojan ke treba na klupa da sedat :nesum:.

Treba samo Fabregas i eden ekstra censtralen odbranben koj vo idnina ke go zameni Pujol.Cigrinski e promasena investicija.

Ture ne treba da se prodava , i nikako po sekoja cena da se forsira Busquets.

@ нероаѕуро
се што си напишал е вистина, интер ги победи шампионите на лигите и си освои ЛШ..само спомнувањето на тоа лајното од судија овребо ти е многу мурињо муабет..спомнуваш судии а интер ја помина барса со помош од пријателот на мурињо, дадоа гол од офсајд, а вториот беше после фаул врз меси, да не те потсеќам на турбо агресивната игра на одбраната на интер која на првиот натпревар не доби доволно жолти картони (маикон го изџигери педро во една ситуација)..ама се ова е за џабе ќе ми кажеш и сигурно ќе најдеш контра-аргументи а на крај ќе ја спомнеш и титулата од ЛШ..све е тоа ок..ама те молам спореди ја ланската шампионска сезона на Барса и овогодинешната на Интер ; црно и бело; јинг и јанг; гол кур и тв1000...едниве играат другиве НЕ!
мене само не ми е јасно како ти е убаво да го гледаш тимот у своја половина 60 посто од времето на секоја утакмица, како ти е ќеиф да го гледаш ето како бек?! јебеш и успех и све ако не ми е убаво да ја гледам екипата за која навивам да пердаши кој стигне,тоа не значи дека сега треба сите екипи на светов да имаат десет напаѓачи и нула одбрана! ама во 2010 мислев дека фудбалов еволуирал малце, ама не и за интер..
тоа сакаат да ти го објаснат сите навивачи на Барса, поседот, шансите, акциите, играњето пред голот на противникот, држењето до она нивното, кантерата итн.. се нешта што интер или било кој друг клуб ги НЕМА!

Вака сега во фудбалот е целта да се победи а не да се игра за око или атракции..еве и ван гал во финалето кажа дека практикувал игра за око па остана на крајот со прстот вуста....јас не ја омаложив Барселона за ланскиот успех туку му реплицирав на еден од вашите за тоа како Интер незаслужено ја освоил оваа титула...еве јас ќе ти потенцирам дека оваа титула на Интер повеќе вреди од таа вашата ланската бидејќи ние за да стигниме до целта поминавме Преку Шампионите на Англија,Русија,Шпанија,Германија..едноставно кој ТРЕБАШЕ друг да победевме за да докажеме дека сме најдобри ..сите шампиони од сите лиги...сигурно не очекуваш Интер со оние играчи да игра атрактивно и да постигнува голови како вие лани...Интер оваа сезона целосно го смени стило и играше офанзивно освен против вас на Камп ноу каде бевме приморани да играме така бидејќи бевме со 10 играчи и плус знаевме кој го имаме за противник..очигледно повеќето од вас заедно со Филе не го имате гледано Интер сезонава дека не е дефанзивна екипа туку баш Интер оваа сезона играше најофанзивно од претходните години кога беше тренер Манчини....Иначе не биди смешен да ги споредуваш судиската помош со вашата лани....ние оваа година колку што бевме потпомогнати толку бевме оштетени а за вас да не правам муабет иако заслужено ги зедовте лани сите ама вие многу повеќе добивте помош за разлика до нас .......Сакам да ти кажам дека уште неможите да се помирите со елиминацијата од Интер и ве боли длабоко и се гледа тоа по вашите постови...............како и да е вас ништо човек неможе да ви докажи секогаш вие сте најдобри,најубав фудбал играте,сите ние сонуваме да бидиме како вас,повеќе од клуб...итн....ах да уживајте и спортски поздрав

Е овој играч би сакал да дојде во Барса. Ама ќе е голема штета за него затоа што Дани Алвес е one and only :) а според мене не треба да се трошат пари на десен бек, затоа што имаме играчи што можат да покриваат на таа позиција. Касерес, Хенрике, Пујол, па и Чигрински. Еден од првите двајца да се задржи и ќе е ок.

ИНаку за Фабрегас околу 45 милјончиња ќе бидат изгледа
Ќе бидат кога ќе ги помножиш х2.

Како знаеш дека е промашена инвестиција,кога дечкото не доби ниедна шанса?
Не ни сврза 2 утакмици по ред...

Ne e dovolno brz, nespreten e , vo ukrainskoto prvenstvo bese mozebi ekstra fudbaler no vo Primera e ne e.Nema tehnika a ne znae ni lizgacki start da napravi.

Ne e dovolno brz, nespreten e , vo ukrainskoto prvenstvo bese mozebi ekstra fudbaler no vo Primera e ne e.Nema tehnika a ne znae ni lizgacki start da napravi.
Како ли само можеа да дадат 30 мил евра(ваљда толку беа) за играч што незнае да направи лизгачки старт.
Глупи се овие од Барса...:pos2:

Напротив, токму заради техниката е земен. Пеп обожава такви играчи како Пиќе. Е сеа за спор е спор, али за тоа дека е промашена инвестиција, е прерано да се констатира. 5-ти централен дефанзивец беше сезонава. А да играш по еден натпревар на секој 2-3 месеца и да одржиш форма е немозможно. Маркез ако си оди, ке се отвори шанса за повеќе минути на терен.

Напротив, токму заради техниката е земен. Пеп обожава такви играчи како Пиќе. Е сеа за спор е спор, али за тоа дека е промашена инвестиција, е прерано да се констатира. 5-ти централен дефанзивец беше сезонава. А да играш по еден натпревар на секој 2-3 месеца и да одржиш форма е немозможно. Маркез ако си оди, ке се отвори шанса за повеќе минути на терен.

Da se nadevame ke zaigra poveke i ke se pronajde sebe si vo Barsa.Jas bi sakal Vidic da go vidam vo Barsa , bi se vklopil vo timot pokraj Alves Pike i Abidal.

Како и Азпиликета, Рафиња и Ансалди според веснициве... Само Пеп знае што сака.
Мора да се земе дечково,цела Европа е заинтересирана за него.Млад,брз,силен во дуели,продорен,шпанец,треба повеќе?:)

Ќе бидат кога ќе ги помножиш х2.
:tv:

Мора да се земе дечково,цела Европа е заинтересирана за него.Млад,брз,силен во дуели,продорен,шпанец,треба повеќе?:)

Уште да има баба/дедо со потекло од Каталонија и крај ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom