Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Ало зборуваме за навивачите на ИНТЕР спрема барселона,и обратно.Очигледно мешаш поими!!!!!!!!!!!!Према вашите гостувања на МЕАЦА бевме домаќини на највисоко ниво.
И уште нешто детенце недораснато,јас навивам за ИНТЕР од 1991 година,тогаш ти не си знаел што е фудбал,затоа внимавај што зборуваш!
Немој да ме заебаваш од 1991 навиваш???? Мене ми се чини од пред 2 недели хаахахах(ко победи Интер со Барселона) !!!

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Немој да ме заебаваш од 1991 навиваш???? Мене ми се чини од пред 2 недели хаахахах(ко победи Интер со Барселона) !!!
takvi se brat tie od inter duri ne mu gi odemea titulite na juventus site bea ili za vas(milan) ili za juventus posle toa stanaja site naviva4i na inter:kesa:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Го цитирам Serpico :smir:
„Што се однесува до мене земете ја и Ла Лига, доволно ми беше радоста од двата Ел Класика годинава... За мене среќата е нешто што треба да се доживее, а не некој да ти раскажува ....“

Главите горе екипо :) барем и покажавме на Европа што е фудбал (во вистинска смисла на зборот) :)

Без нервози.. (прочитај убаво цитатот) :smir:

Today more than (a club) ever, Visca el Barca :)

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Кристијано: Многу сум среќен од првата сезона

Напаѓачот на Реал Мадрид, Кристијано Рoналдо изрази доста добри емоции на половина месец пред крајот на својата прва сезона на Сантијаго Бернабе.

„Многу сум среќен од мојата прва сезона помината тука“,
призна 25-годишниот португалец во интервју за весникот О Жиго.

„Не се радувам само поради погодокците туку и поради новото на асистенции, среќен сум поради целосната игра што ја прикажувам“
, дополни CR9.

„Му помогнав на тимот да освои важни поени и да е во битка со БАрселона, не елиминираа од Лигата на Шампионите но сепак не е се можно“, довери деветката на Мадрид.:drk:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Еден предлог... Дали има некој заинтересиран за правење на мајци..Македонски фан клуб на Барса ??

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Кристијано: Многу сум среќен од првата сезона

Напаѓачот на Реал Мадрид, Кристијано Рoналдо изрази доста добри емоции на половина месец пред крајот на својата прва сезона на Сантијаго Бернабе.

„Многу сум среќен од мојата прва сезона помината тука“,
призна 25-годишниот португалец во интервју за весникот О Жиго.

„Не се радувам само поради погодокците туку и поради новото на асистенции, среќен сум поради целосната игра што ја прикажувам“
, дополни CR9.

„Му помогнав на тимот да освои важни поени и да е во битка со БАрселона, не елиминираа од Лигата на Шампионите но сепак не е се можно“, довери деветката на Мадрид.:drk:
и што ти е филмот со постот??

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Еден предлог... Дали има некој заинтересиран за правење на мајци..Македонски фан клуб на Барса ??
тотално подржувам :) обични маици во било каква боја можам да најдам за 100 денари :) или со јака околу 150 денари :) добра ти е идејава... штампата преку 50 денари не би требала да кошта :)) се надевам дека ќе се реализира :))

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
тотално подржувам :) обични маици во било каква боја можам да најдам за 100 денари :) или со јака околу 150 денари :) добра ти е идејава... штампата преку 50 денари не би требала да кошта :)) се надевам дека ќе се реализира :))
Мислам дека цените се супер...Ова ќе биде добро да се реализира ако има заинтересираност...Плус 50-60 денари од прилика ќе е поштарината за фановите од другите градови :smir:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Оди бе лечи комплекси...ебате навивачот...
:pos2::pos2::pos2::pos2:ziti se so kopleksi imam od vas?so svi ne pobedile i svi vlegle u finale golemo 4udo :tapp: nie lani gi lapnavme 6 tituli plus gi zedovme dvete el klasiko godinava i da osvojme titula i da ne osvoime ne mi krivo:smir:krivo mi e sto ne zasluzivte finale vie zasto takva pederska ekipa kako inter da igra finale ebati finaleto so avtobus parkiran pred gol:kesa:

ajde istampajte jas odma zemam 5

B

boki10messi

Гостин
OTKRITIE NA GODINATA.
Procitajte i se ke vi bide jasno vo vrska so forsiranjeto na Trajce.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carles_Busquets (statijata na wiki za tatko mu na Trajce, inace poranesen golman vo Barca)

Posebno ova:
Busquets' son, Sergio, also a product of Barça's youth system, was promoted to the main squad for 2008–09, playing as a defensive midfielder. He reached the national team the following year.
Busquets is married to the daughter of Johan Cruyff

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom