Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гвардиола- Тој е тој "Специјалниот" http://sportdenes.com/index.php?opt...-48-13&catid=32:2009-12-27-11-58-13&Itemid=38
Во Барса има прекрасни и фантастични фудбалери,го има Меси кој со една нога може повеќе одколку сите останати со две:vozbud::vozbud: едноставно најдобар,друго нема што да се каже

Пеп:pipi:

Откако сум тренер нашата игра ја краси храбар и напаѓачки Фудбал. Тоа е филозофијата на фудбалот - да победиш или да изгубиш, сакам да покажеме кои сме и во каков фудбал веруваме. Сите кои сме среќни што работиме на вакво ниво не смееме да заборавиме дека ова е само спорт. Живееме во свет каде што трошоците се зголемуваат и полно луѓе даваат огромни жртви за да погледнат фудбалски натпревар. Со тоа за мене сиот овој труд, работа, планирање, концентрација и дисциплина имаат смисла само доколку тоа се работи за луѓето. Начинот на кој игрмае е демострација на почитта која ние ја имаме кон лушето кои плаќаат влезници или телевизиска програма за да не гледаат

Прочитајте ја целата анализа на Спорт Денес, доста е интересна. :smir:

http://sportdenes.com/index.php?opt...-48-13&catid=32:2009-12-27-11-58-13&Itemid=38

Ме интересира дали некој знае како се вика песната после 4 гол на меси кога цел цел стадион пееше во еден глас.Знам деka е нешто во врска со Мадрид,но никако да најдам нешто на нет.
Еве линк

The Blaugrana tended to humiliate even the team who tries to play total-football. They make even the great teams look like regular ones, great players look average, and complex games as simple ones.

:back:

The Blaugrana tended to humiliate even the team who tries to play total-football. They make even the great teams look like regular ones, great players look average, and complex games as simple ones.

:back:

ide vo potpis ova:pipi:

MESSI:back:
babymessi2.jpg

rrl542.jpg

messiasachild.jpg

babymessi.jpg

messiasakid.jpg

Кој би рекол дека оваа кофа вода ќе стане најдобриот фудбалер на светот?:vozbud:

дечки има некој од охрид ???? за да се организираме некако за да ја гледаме утакмицава:smir: со реал

Видете го бе ...
Јако видео... уште тогаш ги праел лом

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom