Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да затоа што сиротиот Сонг мораше да игра централен дефанзивец :toe: ,позиција која што многу ретко ја има играно мораше да ја изигра во нокаут фаза од ЛШ и да го чува Ибра

Комплекси ?! WTF :tv:

Јебига фудбал. И лани Туре кај нас играше 2-3 утакмици централен дефанзивец па никому ништо.

Не знам што се провоцирате толку со резултатот. 2:2 не е лош резултат, требаше да биде поарно затоа што водевме 0:2, ама играта на барса не ми дава сомнеж ама ич дека одиме во полуфинале. Целосна доминација имавме денес... 15та минута не знам дали некој запримети ама имавме 9 шута кон голот 5 во рамките на голот... Арсенал 0 со 0.

Централни дефанзивци: Маркез и Милито други никако. Јаја Туре ќе покрива на дефанзива...Мило ми е што се врати во форма Ибрахимовиќ

Што напраи овој ибра бе? Какви мајсторски голови .. Влезе чоеков во форма значи
Мислам дека овој дуел е веќе решен + и без цеск ќе играат на кампот... На топчиите им посакувам повеќе среќа следната година :tv:

Не паѓајте на ниските коментари кој ги пишуваат навивачите на Арсенал.Тие се среќни што извлекоа 2-2 на Емирати, а ни не размислуваат што ќе им се случи на Кампот :smir:

Јебига фудбал. И лани Туре кај нас играше 2-3 утакмици централен дефанзивец па никому ништо.
Па не се жалам де :) исто викам јбг фудбал ,само потенцирам дека Сонг го чуваше Ибра ... што има чудно(феноменално) во тоа што стрелаше 2 гола :tv:
Провокации , ниски коментари ... ?! WTF :pos2:

Ај сеа нека ми каже некој,кои се планираат да играат централно за на кампот? :uvo:
Маркез ја не би го ставил,ама ако веќе нема кој ова му е моментот :/

Ај сеа нека ми каже некој,кои се планираат да играат централно за на кампот? :uvo:
Маркез ја не би го ставил,ама ако веќе нема кој ова му е моментот :/

Милито - Маркез/Чигрински

Тоа се тројцата централни дефанзивци што ги имаме на располагање.

Дај не се палете толку со тоа: Ќе ги газиме на Кампот, петарда ќе јадат, ќе ги убиеме, итн.

Јас сим оптимист за реваншот, тешко Арсенал да победи на реваншот особено со ваква игра, но сепак ова е ЛШ и противник не е Ксерез или Ваљадолид, така што мислам дека треба да се биде поумерен.

Милито - Маркез/Чигрински

Тоа се тројцата централни дефанзивци што ги имаме на располагање.

poveke od dovolni za tim kako arsenal:tv:

2w4bbqt.gif

:tv:

poveke od dovolni za tim kako arsenal:tv:

Арсенал - Цеск= 0 !
Значи и овие се доста,само мислам дека треба да го игра Чигрински пред Маркез. На Ноу Камп е чист 1 ,без дилеми. Штом на домашен терен тие си дозволуваат такви луксузи Барса да утне 10 шанси тогаш таму очекувам едно 4,5 - 0 :smir:

Многу ви се јаки шегиве за први април! Мајке ми!

Априлили:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom