Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.650
- Поени од реакции
- 10.262
Да не посравте..0-0..1-1..
Ама посерување..
Усвари не посра некој да..Овербо изглеа.
Odgovori mi samo edno: Koj bese sampion minatata godina???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не посравте..0-0..1-1..
Ама посерување..
Усвари не посра некој да..Овербо изглеа.
Барселона...Барселона...Барселона..трипати ура.
И што сеа?
Кажи ми ти искрено и реално,дали заслуживте да играте во финалето на ЛШ..само тоа.
А,иначе секоја чест за титулата.
Пази дека ја не одрекува дека игравте најубав и најдобар фудбал лани,газевте се,туку само викам дека еден ќелав судија во полуфинале беше малку на ваша страна..

Ete vo boldot e mojot odgovor od tvoeto prasanje :helou:

Твој е фан клубов, форумов, па да бркаш некого од ДИСКУСИЈА ? Газда дома у Word или Notepad праи се, овде немој .Заслужвме!!!
Ај гитла сега од тука,иди дркај на голот на Анелка.

Што заслуживте 5 пенали срамота е да се речи тој збор..
Каде признава, или уште ке верувате во се што пишува на goal.com, ова е само една од многуте испревртени статии кои сакаат да ги прикажат на своите " верни " читатели иако и човек со грам мозок ги знае какви се .ete be i nivniot kapiten priznava deka se srekni sto izvlekoa bod:
http://goal.com/en/news/1716/champi...zanetti-thrilled-to-draw-with-the-worlds-best
aj ti gledajte vie da se kvalifikuvate za LS slednata sezona!
Што заслуживте 5 пенали срамота е да се речи тој збор..
Каде признава, или уште ке верувате во се што пишува на goal.com, ова е само една од многуте испревртени статии кои сакаат да ги прикажат на своите " верни " читатели иако и човек со грам мозок ги знае какви се .