СП атлетика - Берлин 2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Добро и ?Во ниеден пост немам напишано дека не го поштовам или дека нема квалитети Болт. Дури и напоменав дека е во страшна форма.

Јас сум против коментаторот кој наместо да ни кажи некој корисни информации од минатото или идните планови на Болт.. тој свршва на него и по 10 минути од трката. Знајме дека сака да ја забавува публиката, дека не забави на крајот и дека трча ко луд. Кажа еднаш, не мора 100 пати да повторва.
Друже погрешно сум те сфатил Извини ако имаше навреда некоја.
АМА МАКЕДОНСКИТЕ КОМЕНТАТОРИ СЕ СРАЊЕ И МИСЛАМ ДЕКА НЕ ТРЕБА ЗБОРОВИ ДА СЕ ТРОШАТ НА НИВ, а не јас и ти да се караме поз

VIP

Член од
20 мај 2009
Мислења
100
Поени од реакции
24
Болт кога бил како дете, сигурно во тие пустелии бегал од леопарди. Затоа сега е толку брз. :tv:
Нема везе.

Он уште како бебе многу сакал да јаде кајгана и затоа е толку добар.
:smir: :pos::pos::pos:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.823
Поени од реакции
5.629

сликиве се веќе историја :) :) секоја чест за дечково

K

kaiser soze

Гостин
Јас сум против коментаторот кој наместо да ни кажи некој корисни информации од минатото или идните планови на Болт.. тој свршва на него и по 10 минути од трката. Знајме дека сака да ја забавува публиката, дека не забави на крајот и дека трча ко луд. Кажа еднаш, не мора 100 пати да повторва.
Како да не свршува бе,па гледај какви резултати постигнува Болт.
И за идните планови,ако може така да се наречат,си кажа човекот дека приоритет му е подобрување на стартот,кој го смета за слаб.Е таму ако се усоврши незнам која ќе му биде границата на јамајканецот.Можеби 9.45:vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И мене ме интересира за Исинбаева ако можи некој да не задоволи со одговор.
Утре во 18.45 почнува финалето во скок со стап.

УСЕИИИИН БОООЛТ ЅВЕРИШТЕ
Човеков е ненормален ејјјј..... 9.58.... 20 години се трудеа да го поправат рекордор за 1 стотинка, молњава за една година успеа за 11 стотинки. Секоја чест. Се мрднав кога ја мина целта :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Затоа утре е ставена Исинбаева, премногу ќе беше две ѕвезди во една вечер, ќе се збунеше публиката, па и стадионот ќе беше попразен од утре.
Ајде утре оваа ќе се надмине себеси, интересно ќе биде да се гледа.

VIP

Член од
20 мај 2009
Мислења
100
Поени од реакции
24
Доколку човеков е стварно чист, може ли некој од “поискусниве“ :smir: да ми каже за колку ќе истрча ако го напунат со допинг сретства? :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Доколку човеков е стварно чист, може ли некој од “поискуснуве“ :smir: да ми каже за колку ќе истрча ако го напунат со допинг сретства? :pos:
Не може да се каже додека не се земе. :smir:

Т

Топџија

Гостин
Браво за Болт.:vozbud::vozbud: Ќе го сруши рекордот уште некој пат со оглед дека има уште добри 5-6 години кариера во врвот. Само ова не е ништо подобро од трката во Пекинг. Според стручњаците на таа трка доколку не забавеше при убедливото водство во финишот, тогаш ќе истрчаше 9.55.
Според некои пресметки пак границата која може човекот да ја достигне е некаде околу 9.25 мислам беше(како ги прават пресметкиве кој знае). Болт е вистинскиот човек за тоа.:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom