Нов светски рекорд друже.
А овој коментаторот сврши на Болт .
Како погоди ?:test::nesum:bolt ke istrca 9.58!!!!!
Добро и ?Во ниеден пост немам напишано дека не го поштовам или дека нема квалитети Болт. Дури и напоменав дека е во страшна форма.Друже за 100 метри со 38-39 чекори(толку ги избројав јас на replay) рачунај ти колку е тоа а и ќе ти помогнам тоа е 2.59 метри еден корак.
Излези надвор и пробај како иде тоа.
Поз без навреда
Во страшна форма е Болт. 90% поставува ново најдобро време.
Јас сум против коментаторот кој наместо да ни кажи некој корисни информации од минатото или идните планови на Болт.. тој свршва на него и по 10 минути од трката. Знајме дека сака да ја забавува публиката, дека не забави на крајот и дека трча ко луд. Кажа еднаш, не мора 100 пати да повторва.Сосема очекувано, како шо напишав вчера. Се знаеше дека ќе постави нов светски рекорд. Молња.
Е добро де што има врска тоа не ми е јасно ако нешто те интересира отвори интернет ќе најдеш се за Болд. Во тие моменти тешко е да се се контролира човек јас да бев на стадион ќе полудев. Тој е барем еден добар коментатор од сите останати.Јас сум против коментаторот кој наместо да ни кажи некој корисни информации од минатото или идните планови на Болт.. тој свршва на него и по 10 минути од трката. Знајме дека сака да ја забавува публиката, дека не забави на крајот и дека трча ко луд. Кажа еднаш, не мора 100 пати да повторва.