Модни трендови есен/зима 2009/2010

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
нај Like за каишите, чантите и се рабира- НАКИТОТ оваа сезона. не дека е нешто мн мн различен од лани , сепак се повторува и врти модава но како и да ми се допаѓа.мн високите чизми се малку предизвик но и ризик бидејки ги скратуваат нозете. но сепак е интересно да се видат:back:

Член од
17 ноември 2009
Мислења
84
Поени од реакции
7
da ne stavam sliki, posto i onaka mi e internetot - bedokja.... :pos2:

najtrend boi: kafeava (i site esenski varijacii na istata od cokoladna do crvenkasta), ciklama, tirkizna,
***animal print***, ***pritovi so profili od devojki***

najtrend obuvki: kratki cizmi so vrvci, visoki cizmi iznad kolena i ugg boots - kako i proslite sezoni, gledam i dosta gumeni cizmi za na dozd

od obleka: dolgi dzempercija (kardigani), dolgi kosuli, kaputcinja so razlicna dolzina, kozni jakni, perlonski helanki (sto nikogas ne mi se dopagjale)

nakit: masiven (drven ili metalen)

torbi: golemi-cezual :icon_lol:, chanell-like za vecerni izleguvanja:pipi:

Член од
3 декември 2008
Мислења
78
Поени од реакции
6
Од оваа сезона највише ми се свиѓа тоа што се носа онаа боја измеѓу кафеаво и крем сеа не ми текнува соодветен термин за неа,:icon_lol::icon_lol: особено за чизми-секогаш сум ја сакала. Исто ташните, марамите и гооооолеми, впечатливи менѓуши(добив за роденден 2 пара и ги обожавам). Чизмите над колена кога ги гледам на друг онака убави се ми , али ја не би можела да ги облечам не знам зашто... и плетените ствари никад нема да престанам да ги носам......

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
некои зимски машки палтиња,подебели така...???:smir:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Се ми се допаѓа освен чизмите што се превисоки, не ми се допаѓа воопшто тоа. :pipi:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Дајте некој зимски капи и ракавици за машки...само оние кој можат да се најдат кај нас. :)

Член од
5 декември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Мене се ми се допаѓа самооо нз башш за искинатите хеланкии:sАма пакк се топпп!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Незнам кај да побарам па ај тука :)

Може ли некој да ми најде слика од конверс розевите високи патики што се на излогот на рекорд.
Цел ден ги барам и неможам да најдам.:nesum:

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Се мислам да направам една тура по градов и да купам целосно нова облека, не бев во државава подолго време не сум се подновил барем две години. Некоја препорака?

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
од каде да земам убави кожни машки ракавици некој да препорача!?:D

Z

ZeroStyle

Гостин
Ај стајте некои интересни комбинации за нова година за машко? Онака фармерка и нагоре неам идеја што да облечам:drk:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361

Комбинацијата од десно опасно ми се свиѓа (ма да без шал , бар не таква боја).

Kajgana Shop

На врв Bottom