Бугарија сака со сите сили да го оцрни македонскиот имиџ

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па големо чудо станало дека 3-ма Македонци аплицирали за бугарско државенство! Трагедиjа направихте. Ако беше албанско, српско, хрватско или турско немаше да има проблем ама штом е бугарско - оревахте света.

Преди да коментирате, треба да знаете дека тоа не е некакав прецедент. Преди 5 години автобус со бугарски деца се обарна во река Лим во Црна гора. Се удавиха 12 деца от гр. Свиштов. Трагедиjата бе поголема и от сегашната - во црквата беха наредени 12 детски ковчега.
Први на помошт на децата се притекоха 3-ма Црногорци и помогнаха да се спасат останалите деца. После тоа им беха дадени истите ордени като на Македонците сега и им бе дадено и бугарско државенство. В Црна гора лугете не направиха трагедиа от тоа - напротив, оцениха жеста. После спасителите идваха и во Бугариjа и им се оказваха почести навсекаде.
Смирете се и стига комплекси!

Точно така, нашите се криви.

Не требаше да ги вадат Бугарите од вода, бидејќи не само што за нив ова е “мала“ трагедија, туку уште ја искористија за политички пропаганди и си подгреваат великобалгарските амбиции.

И нема потреба Топорлакис, да се фокусираш на мене во секој пост, а барем овде за тебе сум основен фактор за да можеш да постоиш во оваа виртуално татароидна форма.

Меѓутоа, расположението во Македонија, токму поради вас и дебилите кои ве водат, нема да биде пријателско и секогаш ќе постои сомнеж во вашите “искрени“ намери.

Точно така, нашите се криви.

Не требаше да ги вадат Бугарите од вода, бидејќи не само што за нив ова е “мала“ трагедија, туку уште ја искористија за политички пропаганди и си подгреваат великобалгарските амбиции.

И нема потреба Топорлакис, да се фокусираш на мене во секој пост, а барем овде за тебе сум основен фактор за да можеш да постоиш во оваа виртуално татароидна форма.

Меѓутоа, расположението во Македонија, токму поради вас и дебилите кои ве водат, нема да биде пријателско и секогаш ќе постои сомнеж во вашите “искрени“ намери.

Абе модераторче чим до преди тази трагедиа сите много ни обичавте нас и сега хоп поради тиа паспорти не намразихте.Па и ти не си толкоз наивен.И престани да се фокусираш ти на самиа себе си.Сите разбравме дека си модератор.Ама си само тоа- ништо повече :smir:

Први на помошт на децата се притекоха 3-ма Црногорци и помогнаха да се спасат останалите деца. После тоа им беха дадени истите ордени като на Македонците сега и им бе дадено и бугарско државенство. В Црна гора лугете не направиха трагедиа от тоа - напротив, оцениха жеста. После спасителите идваха и во Бугариjа и им се оказваха почести навсекаде.

Еве и линк. . ( изобшто не знаех за тие луге ..... )

Абе модераторче чим до преди тази трагедиа сите много ни обичавте нас и сега хоп поради тиа паспорти не намразихте.Па и ти не си толкоз наивен.И престани да се фокусираш ти на самиа себе си.Сите разбравме дека си модератор.Ама си само тоа- ништо повече :smir:
Не обичахме вас туку ваште жени :sekss:

Ти жена не вервам да си обичал.Кажи си вистината.Ке ти олекне.Не е срамно. :smir:
Обичам бе, пушти ја твојта булка па ќе видиш како ќе ми олекне, нема ништо срамно нели?
Вие сте Европејци и кај вас е нормално жените да ви се тресат а кај нас е суште пусто Турско и нашите не се тресат :)

Пак Татариве се опсесираат со Македонците....Пациенти :drk:
Пак сакаат ќутекот да го јадат :uvo: 3-4 пути плескање Татари и не им доста :devil1: и они имаат некој М Комплекс

Пак Татариве се опсесираат со Македонците....Пациенти :drk:
Пак сакаат ќутекот да го јадат :uvo: 3-4 пути плескање Татари и не им доста :devil1: и они имаат некој М Комплекс

Издавањето бугарски пасоши е стратегија на Бугарија за зголемување на нивното неселение бидејки имаат проблеми со наталитетот.

Издавањето бугарски пасоши е стратегија на Бугарија за зголемување на нивното неселение бидејки имаат проблеми со наталитетот.
Хехе може они немаат проблем само со наталитет туку и со „менталитетот“ :cheeky1:Али на погрешни луѓе им даваат пасоши треба да шипците.
Е баш ме интересира дали даваат на љочки пасош ако се пишат дека се од нив.:vozbud: Нали сите може :pos2: Ќе им ги испратиме нив и они ќе си го решат проблемот и ние :zver:

Тоа што го прави Божо кретеножо не чудно бидејќи е мрднат мајмун. Ама овие нашите треба јавно да се откажат од тој гест и да ги одбијат бугарските пасоши. Дали ќе постапат како Македонци тоа е до нив. Јас плукам по нив ако вака при очигледен пропаганден гест ги прифатат пасошите. Ние им помогнавме на Бугарите и спасивме колку можеме. Ама со вакви провокации подржани од обичните Бугари секој ден се ствара се поголемо непријателство и меѓу обичните луѓе.

Ти жена не вервам да си обичал.Кажи си вистината.Ке ти олекне.Не е срамно. :smir:

Не е срамно за вас,гордост е.Ко ја отворив темата за геј парадата,први скокнавте во одбрана на српските педери :pos2:

Во научните кругови е дискутабилно прашањето каков мозок имаат татарите, дали козечки или птичји. Радијацијата е лоша работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom