Чистење уши (лудило!)

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Mon Aug 3, 2009 1:01pm EDT
TOKYO (Reuters) - A customer banned from a Tokyo ear-cleaning salon was arrested in Tokyo Monday on suspicion of stabbing a young woman working at the salon and killing her grandmother, Japanese media reported.

Во Јапонија има многу салони за чистење уши (!), и тоа претежно од жени при што -- пазите ова -- и седите на жената во скут додека ви ги пика стапчињата во уши!

Следува заплет: еден САМУРАЈ (!) бил истеран од некој таков салон со забрана повторно да се појави таму бидејќи имало проблем со 21-годишната вработена.

Самурајов избезумен, ги спремил ножовите, и пошол на вработената дома, ја убил баба и (која ја отворила вратата) , а вработенава ја расекол но само ја онесвестил. Полицијата потоа го уапсила.

Сево ова, а Јапонците имаат fiber-optic технологија за чистење уши...:tv:

http://www.japantrendshop.com/ear-scope-fiber-optic-earwax-cleaner-p-148.html

пред нас се 500-600 000 години

пред нас се 500-600 000 години

Ај да не помислиш дека те вреѓам, ендоскопија има кај нас многу одамна, само не сте информирани.

Најголема примена имаат во медицината, индустријата, итн.

Салони за чистење уши, искапасил ради уши...е многу се со умот напред, нема што.
А не знаат самите да си ги исчистат?

Салони за чистење уши, искапасил ради уши...е многу се со умот напред, нема што.
А не знаат самите да си ги исчистат?
и да знаат, џабе...нема да бидат фраери така...различна перцепција имаат јапанците...

УЕЈ Д ГОУ САМУРАЈ!!!!

Абе ну текнало нешто на човекот и ајт сечи..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom