Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Болдот, многу битна работа. Значи не квизовите, уредниците да се тргнат, оние кои ова (квизови) го дозволиле ќе дозволат и други слични високопродуховени, интелигентни, интересни, феноменални, фасцинантни...јбг, немам повеќе зборови... емисии.И јас сум за забрана на ваквиот тип на квизови,како и на многу други нешта,што се емитуваат во скромните програмски содржини кои ни ги нудат нашиве тв куќи,ама тоа тешко дека ќе се случи.
Па баш за пензионерите ми е жал,зимаат пензија од 6000 денари,од кој 2000-3000 ќе им отиде на вакви повици,а башка им ја најдов цаката на тие преварантите.Демек водителкава држи писмо во кое е вистионскиот одговор,и сеа луѓево се јавуваат,кажуваат зборови,и негде при крај на емисијата,камерата ќе снима на некоја маса,или вазна,или пак садот со овошје,и комотно може тогаш размена на пликот да се изврши,и тек во последните 2-3 минути да се јави некој и да го каже одговорот.Со овие квизови само пензионерите се лажат, седат дома, немаат занимација и ајде, да го направиме времево попродуктивно. А како што можат водителкиве да ти кренат притисок никој не може. Не мора да гледаш, пушти го звукот од ТВто и чекај. За 5 минути ќе станеш бетер од Илчо Наумоски.