Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Милане јеботе, шо му напраи на детево :tv:
Eве ти официјален сајт, пријави ги за сексуално злоставување коа си бил помал. :)
Дај кажи кај да ги пријавам, си знаеш од искуство ти кај ќе превземат добри мерки. :pipi:

Боби[Мкд];3546297 напиша:
Дај кажи кај да ги пријавам, си знаеш од искуство ти кај ќе превземат добри мерки. :pipi:
Ти јавно се изјасни тука за комплексот кој ти го набиле, не ја, така да поради пенетрацијата у анусот која си ја осеќал дур Инзаги ширел раце у сред Минхен и која у моментов резултира со омраза кон жабарите и обожавање на Хитлер, мислам дека редно време е да се превземат мерки во врска со истото, нема смисла да ги трпиме твоиве искривени постови на темава. :)
Почни од твоите, мамо,тато, ме силуваа ама не ви кажав .... :tv:

Ти јавно се изјасни тука за комплексот кој ти го набиле, не ја, така да поради пенетрацијата у анусот која си ја осеќал дур Инзаги ширел раце у сред Минхен и која у моментов резултира со омраза кон жабарите и обожавање на Хитлер, мислам дека редно време е да се превземат мерки во врска со истото, нема смисла да ги трпиме твоиве искривени постови на темава. :)
Почни од твоите, мамо,тато, ме силуваа ама не ви кажав .... :tv:
Сите имаме тимови што ги нејќеме, Милан и Јуве ги нејќам одамна, уште пред ерата на Инзаги така да ти нема врска муабетот. Интер го нејќам уште пред нив, онака без причина. Немора да имам причина да мразам некој тим, сликата што ја постирав е он-топик, додека твоево кењање за некакво силување е оф-топик и нема везе со калчото. Недолично однесување од твоја страна со лични навреди.

Боби[Мкд];3546336 напиша:
Сите имаме тимови што ги нејќеме, Милан и Јуве ги нејќам одамна, уште пред ерата на Инзаги така да ти нема врска муабетот. Интер го нејќам уште пред нив, онака без причина. Немора да имам причина да мразам некој тим, сликата што ја постирав е он-топик, додека твоево кењање за некакво силување е оф-топик и нема везе со калчото. Недолично однесување од твоја страна со лични навреди.
Лични навреди ? Каде ?
Наврати се година наназад со твоиве постови на темава каде максимално го потиш и чекаш кикс на Милан, или на италијанска екипа во Европа, или на репрезентацијата ...
Онака, удираш печат дека болно детство имаш поради одредени италијански фудбалски фрагменти, вклучувајќи го и националниот тим, и сега, дојдоа твоите 5 мин на форум, да да, на форум, и као демек, се ситиш, се смееш и слично, а не укапира дека луѓево се крстат на тебе, дел те сожалуваат, дел курташак си тераат, дел више не те ни перцепираат ...
И сериозно, не гледам погоре ја лична навреда, твојот начин на размислување ме тера да мислам така, зашто апла го отече со све што е жабарско, у секоја можна прилика на нивни неуспех.

Олабави малце ... :wink:

многу на душа си сфаќате, поминаа тие времиња кога Марли ќе сташе слика од Инѕаги и сите ќе се измасмеевме.

filippo-inzaghi.jpg

Изгледа глобалното затоплување има многу поголеми последици одошто се мисли. :toe:

Добро е Syn не мора да го бркаш Боби од темата..мене напротив интересен ми е со неговите нови креации кои ни ги доставува доколку Милан изгуби..тоа според мене не е комплекс туку чисто си го мрази тимот па сака да ги провоцира навивачите на Милан..а зошто го мрази МИлан толку тој си знае..а сега очекувам Марли да се појави од некаде па и тој да покажи што знае:pos2:

Болоња-Катанија 1-1,коефициент за нерешено во кладилница=1,2 !!! изгледа италијанците уште не се сеќаваат колку губи во популарност нивниот фудбал,кој е во голем пад и не се очекува за брзо да се врати на старите патеки.За разлика еве на пример во англиската Премиер има официјално правило,каде мора да го изведеш најсилниот состав во моментот што го поседуваш и сите сомнителни работи пријавени од клубови од Премиер Лигата мора да бидат истражени од соодветна комисија,благодарејќи пред се на вакви правила ја створија една од најјаките и најатрактивни лиги на светот моментално,а стадионите се полни дури и во 3та лига,а луѓето одат да уживаат во фудбалот...

Очекувам исто така натпреварот помеѓу Милан-Јувентус за X коефициентот да биде 1.30:toe:..едноставно италјанскиот фудбал стигна до едно мизерно ниво и скоро никој од неутралните не го гледа веќе освен фановите на тимовите кои ги има во се помал број:kesa:..вистинска штета за ова,јас најповеќе ги обвинувам Милан и Лацио за оваа ситуациоја бидејќи нивните газди а посебно педофилот Берлускони немаат мрднато со прст за нивните тимови да бидат конкрентни па уште повеќе ги нервираат нивните фанови ..а и околностите си го направија своето со местењето ја претераа..додуша во секоја лига во светот се мести ама па кај овие е апла очигледно па после Сериа А подобра од Бундес жими асот:toe:

Легенда е релативен термин, секој своја дефиниција си има. Нормално навивач на Ливорно ќе речи дека Лукарели е легенда, немојш да му спориш. Навивач на Интер пак Занети го клава во ист кош со Малдини, па поголем виц од ова немам слушнато. Ако некој играч ја поминал цела своја кариера во истиот лузерски тим не значи дека е фудбалска легенда. Занети со своите 2 скудета да го споредиш со Малдини (7 скудета и 5 ЛШ и безброј лични награди) е тешка делузија.

Муабето ми е, секој си има омилен играч и различен критериум за легенда, за мене најголема легенда е Драганчо Димитревски.

Moрав бисеров да го пејстнам ..... Некои луѓе од инат и завист се спремни и кофа со гомна да изедат

За мене најголема легенда е Синдикат

Пууу да се немало поим од фудбал... Па и extreme1(или како и да му беше никот) ќе ти се смее :tapp:

Moрав бисеров да го пејстнам ..... Некои луѓе од инат и завист се спремни и кофа со гомна да изедат

не бе тој убаво си кажа, само ти нема со што да му вратиш.... Занети и Малдини во ист кош, таа работа не:nenene:

не бе тој убаво си кажа, само ти нема со што да му вратиш.... Занети и Малдини во ист кош, таа работа не:nenene:

Се почна од вашата ``Легенда`` со карактер на уличар.Малдини никој не му ги оспорува титулите навивачите на Интер кога се пензионираше го поздравија имаа транспаренти за него бидејќи Малдини беше џентламен на терен исто ке е и за Занети.
А вашиот уличар го поздравија навивачите на Јуве за прекрасниот потег.
tottisputo101.jpg

Totti13.jpg

Овој Тоти треба да биде негативец у новиот Џејмс Бонд филм. :)

Тоти слабакот ја сврте со Каљари... и не трабуњајте без везе, не само во Калчото туку world wide, Паоло на врвот па после сите други - Тоти,Занети,Алекс,Гигс,Раул,Џерард,Тери,Пујол...
енивејс, Сиена веќе е во Серија Б, па не гледам зашто би се замарале да и хелпнат на Рома кога и со тоа ќе играат во понизок ранк...

Се почна од вашата ``Легенда`` со карактер на уличар.Малдини никој не му ги оспорува титулите навивачите на Интер кога се пензионираше го поздравија имаа транспаренти за него бидејќи Малдини беше џентламен на терен исто ке е и за Занети.
А вашиот уличар го поздравија навивачите на Јуве за прекрасниот потег.
tottisputo101.jpg

Totti13.jpg

абе јас ти спомнав дека нема што да му одговориш на претходниот пост на Синдикат, гледам и сега немаш... не ја закачај нашата Легенда, гледај што направи со Кајари, за 10мин прави пресврти..:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom