Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Јас не знам навивачите на Јунајтед што само овде пробуваат да им објаснат на напатените и искомплексирани особи на форумот. А бе оставете ги нека плачат и готово!
Тие што се компетентни гласаа и ги избраа најдобрите, сега овде некој гомнојадци што сакаат да го оспорат тоа ама ич не ми е гајле!

GLORY GLORY MAN UNITED!
Абе, не ти е касно да седиш на форум?
23:00ч е

Јунајтед се најдобрата екипа, со најдобри поединци, секогаш се оштетени од судиите, го имаат најдобриот играч, имаат најмногу титули во ПЛ и Челзи нема титула у ЛШ.:salut:

Едит: оо па ова бил Чомбе, кај си бе :)

Ај да направиме една анкета колку членски имиња има напраено Чомбе? :) Главниот стручњак помеѓу нестручните у фан клуб Манчестер (со чест на исклучоците се разбира)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Најдобриот состав сезонава,спред мене
Hart; Ivanovic, Dawson, Vermaelen, Evra;, Fabregas, Fletcher/Milner,Lampard; Rooney, Drogba,Tevez;
:pipi:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Тие што ми го пушат за постот кај го имам наведено Бендтнер за најдобар млад играч па гарант е бољи од 30 милионскиот бугар Бербатов или Македа случајно да не е подобар сезонава од Беднтнер. Највеќе напредок има тој а не Милнер како што пиша некој поназар. Фабрегас и Бендтнер го донесоа Арсенал тимот кој сите го гледаа на 5 место на почетокот на сезоната на 3 Место! Во тимот со просек од 23-24 години и после Милнер го гласаат за најдобар млад играч ојте бе изгубете се пацери едни:tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ти мора да играш активно фудбал во некој клуб.... Имаш потенцијал. :toe:
Има потенцијал за у некој голем европски клуб...Ама за собирање на топки позади гол..Прашање и тоа дали успешно ќе го прави.
:pos:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Хиларио :icon_mrgr

Иванович - Вермален - Тери - Евра

Фабрегас - Лампард - Малуда

________Руни

____Дрогба - Торес

П.С. Неможев да се одлучам помеѓу ВДС, Гомез и Соренсен :)
П.П.С. Руни го ставив како полу-шпиц поради неговите плејмејкерски способности

F

fantomX

Гостин
И да биди најтрагично, најдобриот млад играч и член на тимот на сезоната е само 3 месеци помлад од најдобриот играч. Па добро бе, бар Руни и за најдобар млад да го прогласеле.
Шо се не игра фудбал во Англија значи... :toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Има потенцијал за у некој голем европски клуб...Ама за собирање на топки позади гол..Прашање и тоа дали успешно ќе го прави.
:pos:
Хахахахахахахаха :pos2:Ох бре Ферги, Рајан, Сколс, Гигс, Невил и компанија гледате што му правите на народот, искомплексирани се до максимум ради вас, 20 години ебе*е не е малку :S

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

________Руни

____Дрогба - Торес

П.С. Неможев да се одлучам помеѓу ВДС, Гомез и Соренсен :)
ВДС доста време повреден.За Гомез сигурно се заебаваш.
Соренсен може да влезе/ама Харт мислам дека беше малце подобар.:smir:
И молим те,барем Тери го смени/имаше многу подобри дефанзивци од него сезонава.:smir:
И Торес исто така многу време повреден/Тевез или Бент( :) ) би биле пореален избор.
пс:го заборавив Сол Кембел бе.:vozbud: иде на местото на кокошката.=))

A

Alexander Nevsky

Гостин
Хахахахахахахаха :pos2:Ох бре Ферги, Рајан, Сколс, Гигс, Невил и компанија гледате што му правите на народот, искомплексирани се до максимум ради вас, 20 години ебе*е не е малку :S
Од вакви навивачи ми се гади оди бе види го меѓусебниот скор ако играш на таа карта па после дојди и збори.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
И да биди најтрагично, најдобриот млад играч и член на тимот на сезоната е само 3 месеци помлад од најдобриот играч. Па добро бе, бар Руни и за најдобар млад да го прогласеле.
Шо се не игра фудбал во Англија значи... :toe:

Епа значи Милнер е подобар од Руни , само што не е доволно стар да учествува во изборот за најдобар играч.:pos:

Шала на страна , подобро 2 Енглеза да земат награда отколку 1 да земе 2.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
1-0
1-2
...
Кој има комплекси...Проценете сами..:tv:

F

fantomX

Гостин
Турново или Беласица?

________Руни

____Дрогба - Торес
Немој Тери ебаго, гревота е, поарно Иванович клај го централно а Гери Невил или Карагер :)icon_mrgr) десно.
И Малуда, ко шо треба игра нецела пола сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom