Гледам по трети пат, ептен ги згазиле, стварно се ѕверови Реал, 1:5 требаше да заврши таа.Даааа...ги згазиа..Барса незнаеа гзот кај им е.
Еве ти,ти глеј.
Гледам по трети пат, ептен ги згазиле, стварно се ѕверови Реал, 1:5 требаше да заврши таа.Даааа...ги згазиа..Барса незнаеа гзот кај им е.
Еве ти,ти глеј.
Уште те мачи што сите сакаат да играат во најдобриот клуб на светот. Уште не го преболе Кики. Само другарти Чомбе и Дено не сум ги видел одамна, најискомплексираните од Реал на форумов...ама и ти не си им далеку.Да.
Ама треба Реал да е прв, глеј погоре, ги згазиле во првиот дуел, само овие Барса ептен среќа имаат бе.
Па нормално дека е до тоа де. Ах Кики, колку го сакам, го обожавам.Уште те мачи што сите сакаат да играат во најдобриот клуб на светот. Уште не го преболе Кики. Само другарти Чомбе и Дено не сум ги видел одамна, најискомплексираните од Реал на форумов...ама и ти не си им далеку.
Ке се гледа вкупната гол разлика во цела сезона.... ако имаат исто бодови на крај.Ако тепа Реал 2-1?
Па арно ќе беше да е само Кики...Па нормално дека е до тоа де. Ах Кики, колку го сакам, го обожавам.
Сеа ми е криво што со Реал ќе освои Примера и посебно ЛШ, ги имате сите ѕвезди, не е до парите, ситница е тоа, ама најдобрите играчи да ги имаш во тим, сите да сакаат во Реал да играат стварно ми прави огромни комплекси.
greska si,ako Real tepa 2-1 Barca stanuva sampion vo slucaj na krajot da imat ist skor vo bodovi.Toa ti e isto ko u LS,znaci Meguseben duel toa ti e,vazat i golovite postignati vo gostiКе се гледа вкупната гол разлика во цела сезона.... ако имаат исто бодови на крај.
Хммм... Сегде кај шо прочитав, немаа везе головите во гости....greska si,ako Real tepa 2-1 Barca stanuva sampion vo slucaj na krajot da imat ist skor vo bodovi.Toa ti e isto ko u LS,znaci Meguseben duel toa ti e,vazat i golovite postignati vo gosti
1. Points from matches between teams.
2. Goal difference from matches between teams.
3. Most goals for from matches between teams.
4. Goal difference from all matches.
5. Most goals for from all matches.
^^^^^Хммм... Сегде кај шо прочитав, немаа везе головите во гости....
Бодовите од меѓусебен дуел се важни, па дадени голови во меѓусебен дуел
Ај ако можеш најди линк за потврда на ова шо го збориш :smir:
Ок, ја заборавив гол разликата од дуелите, нема везе.....^^^^^