аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
види.. за да влезеш у брак треба партнерот или партнерката у твојов случај да ја познаваш добро односно да си подолго време со неа.. е сеа ако ти си подолго време со неа според цитираново погоре значи има шанси да ја вараш.. и океј таа ке дознае ке ти раскине или ке ти врати на исти начин па ти ке и раскинеш. и до кога така? у круг ке се вртат некои работи и шо праиме? остана неженет?? некои работи не идат баш ко шо мислиш ти другар.Прво пред да влезам у брак, ќе размислам убаво. И ако веќе си влегол во таква институција како што е брак и си се согласил таа персона да ти биде жена - ќе бидам лојален фала богу. Ама кога сум у врска и за нишо не сум обврзан нема да се праам добрица и да глумам лојален, кога може истото да ми го напраи она.
шо праиме тебе девојка ти ако те изневерува онака чисто ради забава?? ете бе досадно и е и сака да проба некој друг да речам.. и ете од забава те изневерува..Не е исто
Машкото изневерува најчесто ради забава(и треба да му се прости),а женското кога изневерува,изневерува и со чувства(и тука нема простување)
еј абе знаеш.. досадно ми беше сакав нешо друго да пробам па те изварав. се надевам ке ми простиш нели?
КЕ И ПРОСТИШ ????
не ми се верува шо читам.. од каде ли ви се само овие размислувања...
така е секогаш за оние шо имаат 15 16 години па мислат фраери се ако ја изварале девојката... добро познато ти е дека кругот се врти нели? никој не останал поштеден од таквите..Во овој случај мажите ќе испаднат ФРАЕРИ а женските КУРВИ.
Така е секогаш. :smir:
спомнав во претходните посотви кога се вара се вара.. не е битно дали машкото вара или женското.
исто ли е кога ке ти мавне шамар некој на лев образ или на десен? исто е. и тоа боли подеднакво како што боли и ова.