Авто стопер (паметно или не ?)

• Креатор на темата Креатор на темата Gunner_L
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш ми се има случено само, кога бевме од нашколо на планинарење, 25 км преку Галичица...
и од кај Велестово мртви уморни, веќе немавме сила и легнавме на патон и така ко полумртви лежевме и онака на заебанција демек ќе правиме автостоп и една жена застана и не слезе до Охрид, господ здравје да и дајт..
само тогаш ми се случи зошто мислам дека дури да слезев до Охрид ќе ползев по патон :pos:

Никогаш не би била дел од такво нешто. Подобро да спијам на автопат, отколку да автостопирам. Глупости. Какви авантури, тоа не е авантура - тоа е чиста глупост.
Шо ќе спиеш на автопат поарно дигни раката стопирај :D
ако за тебе тоа не е авантура за други е ако се глупости не стопирај бе насила да не те носат....
и не се нервирај толку што се нервираш :):)

Дефинитивно би автостопирала, а и би качила автостопери. Ризик има и кога ќе излезеш на улица да те нападнат овие ,,бесно-нафиксаниве" кучиња, па пак излегувам. Зависам од адреналин и од експерименти.

Шо ќе спиеш на автопат поарно дигни раката стопирај :D
ако за тебе тоа не е авантура за други е ако се глупости не стопирај бе насила да не те носат....
и не се нервирај толку што се нервираш :):)

Јас воопшто не се нервирам, само си го искажав моето мислење. За кого е авантура тоа супер за него, јас си зборев од моја гледна точка дека автостопот е будалаштина со оглед на тоа какви психопати шетаат. Не знам зашто воопшто се трудеше да ми реплицираш кога се работи за личен став, нормално дека нема никогаш да стопирам.:toe:

Кој што сака нека прави, јас за себе си зборам.

Јас воопшто не се нервирам, само си го искажав моето мислење. За кого е авантура тоа супер за него, јас си зборев од моја гледна точка дека автостопот е будалаштина со оглед на тоа какви психопати шетаат. Не знам зашто воопшто се трудеше да ми реплицираш кога се работи за личен став, нормално дека нема никогаш да стопирам.:toe:

хахахаха да да тоа е личен став но можеби зборот "будалаштина" направил да се чуствува будала :pos2::pos2::pos2:

хахахаха да да тоа е личен став но можеби зборот "будалаштина" направил да се чуствува будала :pos2::pos2::pos2:

Зборот будалаштина воопшто не го ни имав спомнато во првиот пост. :wink: Не велам дека тоа се будали, само дека постапката е таква. Не сакам да влегувам во коли на непознати, не сакам да се возам со луѓе кои појма немам кој се. Јас во такси кога влегувам сум цела во грч и подготвена да излетам во секој момент, не па скраја да е автостоп да правам. Никогаш. Сакам сигурни работи, не знам што не е јасно.

Зборот будалаштина воопшто не го ни имав спомнато во првиот пост. :wink: Не велам дека тоа се будали, само дека постапката е таква. Не сакам да влегувам во коли на непознати, не сакам да се возам со луѓе кои појма немам кој се. Јас во такси кога влегувам сум цела во грч и подготвена да излетам во секој момент, не па скраја да е автостоп да правам. Никогаш. Сакам сигурни работи, не знам што не е јасно.
добро де.. во првиот пост рече Глупости.(пази 2 пати )
и да де немам ништо против тоа и јас сум таков но предпоставувам зш тој го направил тоа...или би го направил.. па се чуствува малце глуп

Абе психопати ги има насекаде и во парк и на центар и на пат и сеа...? да не излегувам од дома оти може некој ќе ме грабне... ха ха ха
п.с Крејзи не се нервирај те мооолам :):)

Абе психопати ги има насекаде и во парк и на центар и на пат и сеа...? да не излегувам од дома оти може некој ќе ме грабне... ха ха ха
п.с Крејзи не се нервирај те мооолам :):)
Па да сега како што седам може да падне и метеор на мојот кров... но не знам ова со авто стоп.. мене ми иде исто како сам да одиш кон бељјата хахахха

Јас ќе дадам мислење и од страна на автостопер и од страна на возач покриено. И едните и другите се плашат. И шоферот ќе се прашува којзнае кој и каков човек собрал и стоперот ќе го има истото прашање за шоферот. Така да најпаметно е сам мислам.

Oд такви ко тебе сум чекал една вечер до сабајле во Струмица

Oд такви ко тебе сум чекал една вечер до сабајле во Струмица

Па кога чекаш гага да фатиш со автостоп јас би и да не те качиле да чекаш 2 дена, одите во други градови а немате пари да платите автобус или такси, тоа ако е авантура ...

Абе види у принцип е и авантура, пошо ќе видиш луѓе какви шо не си видела.

Иам еден другар средно учеше со мене беше од Гевгелија, нон стоп си идеше дома аутостоп. И еднаш го собрал некој поп у BMW, и внатре пуштено psytrance... луд поп. Е богами авантура е со таков поп да се возиш хахаха.

po patarinite studenti greota da gi ostajs........gi kacvam jas.....sum nemal problemi

Авантуриста сум во душа, и сакам ризици. Досега не ми испаднала ваква прилика, али планирам наскоро да го доживеам и тоа. Секако не сама, страшно е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom