Заработка на интернет (официјална тема)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
ова работи или не?
Не работи ништо со .ws на крај не се лажете.
Во секој случај морам да им признаам за добро осмислениот скем.
Те вработуваат како „маркетиншки агент“ на фиктивен продукт кој ако подетално побарате не постои...:)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Види сега се регистрирав на http://www.nominimumbux.com/ преку лап топ од мојот интернет со една IP адреса ... одам со лап топов кај мој пријател пробав да се регистрирам на неговата IP различна од мојата од друг ISP ми пишува дека вие веке сте регистирани .... на овој начин ти е исто како да се регистраш на друг компјутер затоа што има различна IP адреса...
Ај нека кажи некој каква заштита имаат толку што го препознава лап топот дека е регистиран ... значи колку што сватив не гледаат само дали си се регистрирал на иста IP адреса ...нешто друго некоја појака заштита имаат .... дали можи да те препознаат по windows по оперативниот систем или по хард диск незнам .... :) Дали можи да ми пиши повеке за ова некој искусен во овие работи ?

Е па вака како прво не е можно од два компјутери да не можи да се регистрираш само мора да ги измениш името и сите лични податоци ако му пишиш исти податоци или ист акаунт на алерт пеј нормално дека ке ти пишува така. пробај од кај другарти со негови лични податоци и не е можно да ти пишува така.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Е па вака како прво не е можно од два компјутери да не можи да се регистрираш само мора да ги измениш името и сите лични податоци ако му пишиш исти податоци или ист акаунт на алерт пеј нормално дека ке ти пишува така. пробај од кај другарти со негови лични податоци и не е можно да ти пишува така.
не не јас само што ке кликнам на страната на register ми пишува дека сум регистриран значи не ме пушта да пишувам име презиме не ми ја дава таа страна туку само текст дека сум регистриран... а јас пробав со лап топ кој се регистрирав на друга IP адреса од кајмене дома преку WI FI а сакав да се регистрирам на друга IP адреса од кај еден пријател koj ima Wi Fi isto od drug ISP значи различна IP адреса и ISP ист ком. т.е лап топ со ист оперативен ситстем... само различна IP значи тие не те гледаат само по IP туку и нешто друго... ке пробам подоцна со бришење на cookies .... ako ne saka пакѕ тогаш имаат некоја појака заштита :toe:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
не не јас само што ке кликнам на страната на register ми пишува дека сум регистриран значи не ме пушта да пишувам име презиме не ми ја дава таа страна туку само текст дека сум регистриран... а јас пробав со лап топ кој се регистрирав на друга IP адреса од кајмене дома преку WI FI а сакав да се регистрирам на друга IP адреса од кај еден пријател koj ima Wi Fi isto od drug ISP значи различна IP адреса и ISP ист ком. т.е лап топ со ист оперативен ситстем... само различна IP значи тие не те гледаат само по IP туку и нешто друго... ке пробам подоцна со бришење на cookies .... ako ne saka пакѕ тогаш имаат некоја појака заштита :toe:

Може да има појака заштита а тоа е MAC адресата ама сепак мислам дека не ја користат таа заштита јас од еден компјутер со динамична Ip адреса имав регистрирано 10,15 акаунти па никогаш не ми направиле проблем.

Член од
6 јули 2009
Мислења
5
Поени од реакции
1
кликам на едно hellishdollars .... и баш не се надевам дека можам да зеам, него прашањето ми е, да не има некој пробано пред мене??? (иначе пишува дека мин можам да извадам 2000 и ја уше месец би ги собрал)
hellishdollars scam e bratce ne se nadevaj nikogas nema da zemes 2 000 dolari
jas licno sum ja isprobal taa strana , a i nekolku moi prijateli

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
Заработете со www.Lockerz.com секој ден собирајте поени и освојте си награда.
За покана и влез во Lockerz.com
пратете ми порака со ваш меил
:helou:

Член од
6 октомври 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Toa so klikanje ne se isplaka. Ova e moj 2 post na makedonski forum voopsto. Ima poveke nacini da se zaraboti na internet. Jas se zanimavam do domaini preprodazba ali za toa vi treba nesto poceten kapital.
Ako imate samo vreme a sakate da zarabotite mozam da vi predlozam ako imate account na digg.com kade drugi luge plakaat za toa.
Ako imate internet so pogolem trafic so uploadiranje na videa i taka natamu. Koj e zainteresiran nema mi pisi PP.
Za pocetok :)
ej aj objasni malu podetalno za ova se zainteresirav :)

hellishdollars scam e bratce ne se nadevaj nikogas nema da zemes 2 000 dolari
jas licno sum ja isprobal taa strana , a i nekolku moi prijateli
leleeeeeeeee i ja pocnav taman so toa i sea mi velis ne davvat leleeeeeee ubo so mi kaza na vreme da ne gubam vereme za dzabe

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
Јас имам заработено пари на интернет сега кај и да е треба да ми исплатат 50 евра

Член од
10 октомври 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
brat zainteresiran sum za rabotata so ja rabotis daj kazi mi email da iskontaktirame nekako za celosno da mi objasnis

brat daj email da iskontaktirame nekako zainteresiran sum za rabotava

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Така лесно да се заработуваа пари .. .цел свет ќе беше на компјутерот а не да оди да работи претерано тешки физички работи и пак да не добие плата... вакви страни сум видел милион и нема врска...

Kajgana Shop

На врв Bottom