zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.443
- Поени од реакции
- 6.116
Да не беше кембел ке го клапневме сеа едно 2-3 разлика ...а да не беше пољаков можно беше и гол да не примиме .Подобро без голман да игравме
И ТОА Е ТОА А ?? БРАО БЕ ИГОРЧЕ ! НЕМААТ ОВИЕ ИСКУСТВО И ОВИЕ СЕ СТАРИ И АЈДЕ КЕ ГИ ОСТАИМЕ ШТО ИМА ВЕЗЕ ! ЗНАЕШ ДЕКА ПОСТОИ ТАКТИКА И ДЕКА ПОСТОЈАТ ТРАНСФЕР ПЕРИОДИ ! И ДЕКА ПОСТОЈАТ ДРУГИ ИГРАЧИ ШТО МОЖАТ ДА ИГРААТ МЕСТО ТИЕ ТАКВИТЕ СТАРИ ШТО НЕМОЖАТ ДА ТРЧААТ И ТИЕ МЛАДИ АМАТЕРИ ! ТОА ТИ Е ОПРАВДУВАЊЕ А????Шо има врска бројот на моите мислења ??? Сакаш да кажеш дека сум нуб?? :nesum: Ти со твоево критикување некој ке помисли дека си анти навивач на арсенал ? А за играта играчите дадоа се од себе , некој се млади немаат искуство , некој стари не можат да трчаат и то е то .
АЈДЕЕЕЕЕ МОЖЕШ ТИ ZEEGERMAN ! ЈАС СУМ ТИ КРИВ БЕ ? ОФ ЛЕЛЕ НЕЗНАМ КОЈ Е КОПИЉ БЕ ! ТИ СИ ЗА БАН БЕ НЕ ЈАС ! САМО ЗНАМ ЗА ШТО Е СПОСОБЕН АРСЕНАЛ ! ХАХАА И СО САНДЕРЛЕНД КЕ КИКСНАТ !А ти брат савин да не кобеше пред натпреварот копиљ еден подобро ке беше...барем што не ја пиша кец ебате кога од почетокот викаш као реал со лион ке сме завршеле
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3318924&postcount=6627
-кобатор еден низаеден
Може не му бил денот на чоекот бехахахаха ајде да се пријавиме по редослед
Добро а што ќе кажеш за сите пасови и нафрлувања?
Ај доста е за денес! претеруешАЈДЕЕЕЕЕ МОЖЕШ ТИ ZEEGERMAN ! ЈАС СУМ ТИ КРИВ БЕ ? ОФ ЛЕЛЕ НЕЗНАМ КОЈ Е КОПИЉ БЕ ! ТИ СИ ЗА БАН БЕ НЕ ЈАС ! САМО ЗНАМ ЗА ШТО Е СПОСОБЕН АРСЕНАЛ ! ХАХАА И СО САНДЕРЛЕНД КЕ КИКСНАТ !
Се виде искуството на Фабијаски а оној Вела на крај што го ставија не ми е јасно ??Не ти реков дека си нуб, туку дека не ме познаваш. И баш поради тоа се нервирам, поради тоа што не дадоа се од себе. И веќе сите млади имаат искуство, а и старите можат да трчаат. Барем Кембел беше еден од подобрите.
Ае добре дојде на фан клубов :smir:Може не му бил денот на чоекот бе
Добро сеа ако немаше со што да реплицираш немора да се правиш паметен. Во секој можен пост после утакмицава го критикувам Фабиански, и плус тоа не му е од искуството. Па тоа и Томе Пачоски ќе го фатеше.Се виде искуството на Фабијаски а оној Вела на крај што го ставија не ми е јасно ??