Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Да не беше кембел :) ке го клапневме сеа едно 2-3 разлика ...а да не беше пољаков можно беше и гол да не примиме :) .Подобро без голман да игравме

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Шо има врска бројот на моите мислења ??? Сакаш да кажеш дека сум нуб?? :nesum: Ти со твоево критикување некој ке помисли дека си анти навивач на арсенал ? А за играта играчите дадоа се од себе , некој се млади немаат искуство , некој стари не можат да трчаат и то е то .
И ТОА Е ТОА А ?? БРАО БЕ ИГОРЧЕ ! НЕМААТ ОВИЕ ИСКУСТВО И ОВИЕ СЕ СТАРИ И АЈДЕ КЕ ГИ ОСТАИМЕ ШТО ИМА ВЕЗЕ ! ЗНАЕШ ДЕКА ПОСТОИ ТАКТИКА И ДЕКА ПОСТОЈАТ ТРАНСФЕР ПЕРИОДИ ! И ДЕКА ПОСТОЈАТ ДРУГИ ИГРАЧИ ШТО МОЖАТ ДА ИГРААТ МЕСТО ТИЕ ТАКВИТЕ СТАРИ ШТО НЕМОЖАТ ДА ТРЧААТ И ТИЕ МЛАДИ АМАТЕРИ ! ТОА ТИ Е ОПРАВДУВАЊЕ А????

http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=87ef9a6d-5e54-4bcb-b485-8921ffaeea9a&ln=3&typeBack=default

ОФ ЛЕЛЕ ОВОЈ СЕ СЕКИРА ЗА ЈУНАЈТЕД И ЧЕЛЗИ ! НЕ МИ СЕ ВЕРУВА !

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
А ти брат савин да не кобеше пред натпреварот копиљ еден подобро ке беше...барем што не ја пиша кец ебате кога од почетокот викаш као реал со лион ке сме завршеле

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3318924&postcount=6627
-кобатор еден низаеден

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
А ти брат савин да не кобеше пред натпреварот копиљ еден подобро ке беше...барем што не ја пиша кец ебате кога од почетокот викаш као реал со лион ке сме завршеле

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3318924&postcount=6627
-кобатор еден низаеден
АЈДЕЕЕЕЕ МОЖЕШ ТИ ZEEGERMAN ! ЈАС СУМ ТИ КРИВ БЕ ? ОФ ЛЕЛЕ НЕЗНАМ КОЈ Е КОПИЉ БЕ ! ТИ СИ ЗА БАН БЕ НЕ ЈАС ! САМО ЗНАМ ЗА ШТО Е СПОСОБЕН АРСЕНАЛ ! ХАХАА И СО САНДЕРЛЕНД КЕ КИКСНАТ !

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Абе дај некој нека даде колку му е просеков на примени голови на Фабиански по натпревар :) ...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
абе како дечиња на нова играчка се палите на чамак...додека се уигра дечкото помина 1/3 од следната сезона

А жими све ти савин special case си ...ја во животов не познавам фан на манчестер,челзи или ливерпул што кења олку за арсенал колку ти што ...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
АЈДЕЕЕЕЕ МОЖЕШ ТИ ZEEGERMAN ! ЈАС СУМ ТИ КРИВ БЕ ? ОФ ЛЕЛЕ НЕЗНАМ КОЈ Е КОПИЉ БЕ ! ТИ СИ ЗА БАН БЕ НЕ ЈАС ! САМО ЗНАМ ЗА ШТО Е СПОСОБЕН АРСЕНАЛ ! ХАХАА И СО САНДЕРЛЕНД КЕ КИКСНАТ !
Ај доста е за денес! претеруеш :)

Бар за овој период сум сигурен дека ќе го изгураме некако, лесен распоред иде... Сандерленд дома, Стоук гости, Барнли дома па реваншот со Порто за кој не признавам победа испод 3-0 :D

Член од
26 ноември 2008
Мислења
83
Поени од реакции
5
Не ти реков дека си нуб, туку дека не ме познаваш. И баш поради тоа се нервирам, поради тоа што не дадоа се од себе. И веќе сите млади имаат искуство, а и старите можат да трчаат. Барем Кембел беше еден од подобрите.
Се виде искуството на Фабијаски :D а оној Вела на крај што го ставија не ми е јасно ??

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Се виде искуството на Фабијаски :D а оној Вела на крај што го ставија не ми е јасно ??
Добро сеа ако немаше со што да реплицираш немора да се правиш паметен. Во секој можен пост после утакмицава го критикувам Фабиански, и плус тоа не му е од искуството. Па тоа и Томе Пачоски ќе го фатеше. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom