zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.528
- Поени од реакции
- 6.375
Да не беше кембел
ке го клапневме сеа едно 2-3 разлика ...а да не беше пољаков можно беше и гол да не примиме
.Подобро без голман да игравме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ТОА Е ТОА А ?? БРАО БЕ ИГОРЧЕ ! НЕМААТ ОВИЕ ИСКУСТВО И ОВИЕ СЕ СТАРИ И АЈДЕ КЕ ГИ ОСТАИМЕ ШТО ИМА ВЕЗЕ ! ЗНАЕШ ДЕКА ПОСТОИ ТАКТИКА И ДЕКА ПОСТОЈАТ ТРАНСФЕР ПЕРИОДИ ! И ДЕКА ПОСТОЈАТ ДРУГИ ИГРАЧИ ШТО МОЖАТ ДА ИГРААТ МЕСТО ТИЕ ТАКВИТЕ СТАРИ ШТО НЕМОЖАТ ДА ТРЧААТ И ТИЕ МЛАДИ АМАТЕРИ ! ТОА ТИ Е ОПРАВДУВАЊЕ А????Шо има врска бројот на моите мислења ??? Сакаш да кажеш дека сум нуб?? :nesum: Ти со твоево критикување некој ке помисли дека си анти навивач на арсенал ? А за играта играчите дадоа се од себе , некој се млади немаат искуство , некој стари не можат да трчаат и то е то .
А ти брат савин да не кобеше пред натпреварот копиљ еден подобро ке беше...барем што не ја пиша кец ебате кога од почетокот викаш као реал со лион ке сме завршеле
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3318924&postcount=6627
-кобатор еден низаеден
хахахаха ајде да се пријавиме по редослед
Добро а што ќе кажеш за сите пасови и нафрлувања?
Ај доста е за денес! претеруешАЈДЕЕЕЕЕ МОЖЕШ ТИ ZEEGERMAN ! ЈАС СУМ ТИ КРИВ БЕ ? ОФ ЛЕЛЕ НЕЗНАМ КОЈ Е КОПИЉ БЕ ! ТИ СИ ЗА БАН БЕ НЕ ЈАС ! САМО ЗНАМ ЗА ШТО Е СПОСОБЕН АРСЕНАЛ ! ХАХАА И СО САНДЕРЛЕНД КЕ КИКСНАТ !
Не ти реков дека си нуб, туку дека не ме познаваш. И баш поради тоа се нервирам, поради тоа што не дадоа се од себе. И веќе сите млади имаат искуство, а и старите можат да трчаат. Барем Кембел беше еден од подобрите.
Ае добре дојде на фан клубов :smir:Може не му бил денот на чоекот бе![]()
Се виде искуството на Фабијаскиа оној Вела на крај што го ставија не ми е јасно ??