А како се подигнуват парите од Stormpay Account?
Или не се подигнуват?
Ај објаснете да не си го трошам времето за џабе.
П.С. Не дека ми е до парите дојдено, ама јак е муабето дека заработи нешто со кликање вебстрани и слични срања. Абе како велат к*р да е муфте да е.:wink:
od stomrpay?
ako si zaclenet..
odis na withdraw funds...
poracuvas cek.. najmalce 5$ treba da imas... ama nema vrska..stormpay e payment proccessor.. mozis da kupuvas nesto so parite..
na ebay.com prodavaci so prifakaat stormpay.. i na stormpay auctions..
sto se odnesuva do stormpayclix maxsimum mozes da zarabotis 1$ cel mesec. Ovaa programa e najsigurna bidejki samiot stormpay e nekoja vrsta na banka.
E a do nekakvi zarabotki so klikanje i citanje na emaili t takvi nekoi raboti e samo sitna para i ne se koznae kolku sigurni. maksimum od sigurna programa koja isplatuva moze da se zaraboti do 1$ i pomalce toa e toa, drruga rabota za site pocetnici vo ovaa programa e da barate programi koi se nominimum payout. i taka nataka.....
dokolku nekoj saka moze da me kontaktira preku mojata e-mail posta.
i uste nesto tie mali centi i dolari najdobro e da gi vlozite vo nekoi drugi programi kako bi go zgolemile profitot.
interesna rabota
se nadevam deka google ke bide dostoen do dogovorot.
interesen nacin na promoviranje samo pogledni imas brojcanik a ti go baras 5000000 klik.
ke cekam uste malku pa ke pocnam da klikam ,
sega dobro me iznasmea....
Пред малце најдов една страна, cashfiesta.com. Незнам дали се заработува многу али не е како другиве да читаш е-маили и такви работи. Со оваа програма инсталираш еден бар што ти стои нонстоп горе на екранот и на него од време на време се појавуваат банери. Заработуваш поени додека стои банерот. Има и еден калкулатор на http://www.cashfiesta.com/?calculator да пресметаш од прилика колку ке заработиш месечно.. зависи од тоа колку време си на нет. Али како и да е не можеш да очекуваш и од ова да заработиш којзнае колку, онака колку да имаш пари на сметка .
P.S. Ако решите да почнете со ова ставете ме мене како реферал, _IGI
tnx
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.