Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Шпекулации: Изгледа го губиме Вела. Се очекува наскоро Фулам да ја објави позајмицата. Се надевам дека грешат, но ако е точно, тогаш можеби доаѓа напаѓач - Чамак.

Само не Вела :se_ molam:se_ molam:se_ molam

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе што вие, без двоумење нека го дадат Вела . Тоа е само позајмница. Повеќе ќе бев среќен ако се направат некој калкулации во тој договор да го земевме и Хангеланд :)

Боље нека си игра дечкото, вака тука во Арсенал му треба барем уште 1/2/ сезони да почне да се бори за место у тим :)

Ајде Чамак, со душа те чекам :)

ps. За Матуиди се зависи од нас. http://goal.com/en/news/9/england/2009/08/31/1472160/saint-etienne-must-drop-blaise-matuidis-price-if-arsenal-are

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да ве тргнам малце од трансфериве.
Росицки ке игра за Чешка:pipi:(само да не се повреди) .
:vozbud:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Спротивно на Росицки, Аршавин нема да игра за Русија. И тој самиот незнае колку време ќе биде потребно за да биде повторно фит.

"Unfortunately I cannot calm people down saying that everything is all right with me. It is a fact that I have an injury but there is a question how long will it take to cure it."

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Arno vika Ian Wright...Gattuso...A moze i Chamakh...Posle ke vidi kakvi podobri rezultati ke imame
Оти, не чина сега резултативе? И кој да види дека ќе имаме подобри резултати ако "дојди" Гатузо? И ајде објасни зошто ќе ни е тој играч? Немаме деструктивец?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да ве тргнам малце од трансфериве.
Росицки ке игра за Чешка:pipi:(само да не се повреди) .
:vozbud:
Оодлично само да не се форсира , неколку минутки само ... не е спремен за таков товар...носење на националниот дрес веднаш по такви повреди... со среќа само да не се повреди :pipi:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Па ти каза Врајт дека ке донесе многу самодоверба искуство и нема така да си поигрува Флечер...И дека ке ја дигне атмосферата у соблекувалната

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
OFF...-Не мора Гатузо да дојде за да ја дигне атмосферата-секако голи се сите таму :)

ON....-А значи според тебе намаме самодоверба во тимот така? Победата над Селтик на гости според тебе била случајна? Значи Сонг не го бидува и изиграл катастрофално некни а?

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Т

Топџија

Гостин
Изгледа ништо од last-minute трансфер. Еве уште нешто повеќе од 2 часа до крај а не сум видел нешто поткрепена шпекулација(во стил, тој и тој бил виден на Хитроу....итн).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom