Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
немој да мислиш дека парите од продадените играчи одат за менаѓерот за трансвери ако сакаш ќе ти набројам повеќе случаи: зошто манчестер не ги искористи парите од роналдо, зошто милан не ги искористи парите од кака или си мислиш венгер ако продаде играч и парите одат за него да купи некој играч тоа нема врска а иначе венгер при тиа малце пари кои ги има на располагање треба да бидиме среќни со оваа игра на арсенал и со борбата за премиер лига и за лига на шампиони кои во последените години сме во подобрите тимови :smir:
Venger ako saka moze da pobara..Mancester go izbubi Tevez i Ronaldo zatoa i gi popolni tie pozicii
Za na Ronaldo pozicijata zema 2ca Obertan i Valencia...
Za na Tevez pozicijata go zema Owen...
Milan mesto Kaka go ima Ronaldinho...
Isto taka Milan si ja popolni slabata strana NAPADOT
Mesto Inzaghi go donese Super Huntelaar

Извини, Пет Рајс да не си ти ?:baeh:

Некои од овие членови се толку песимистички настроени, што не ми се чита фан клубов.

Па сезоната не е почната, а Вие сте песимисти ! Што мислите Реал Мадрид ке биде прв оваа сезона, во некое натпреварување ? Не !!!

Иако потрошија толку пари, нема шанси некој да е подобар од Барса ! Тоа е јасно!

Ако во првите 10 кола имаме толку лоши резултати, тогаш можеби би ги оправдал вашите песимистички постови, но сега, Не.

Затоа, аман веќе со ова, Се надевам дека ако бидеме шампиони некои од овие „фанови“ не ке треба да пишуваат постови на овој Фан Клуб !

Поздрав

п.с. На само еден ден до почетокот на сезоната, нашиот фан клуб е најпесимистички од сите !

Срамота !!!:nenene:

п.с. Многу ми е криво за Насри, бидејќи ќе се врати во Октомври, така да додека да влезе во потребната форма, ке дојде декември, така да, пола сезона, нема да го имаме на располагање !

Росицки, знаеме дека е Цар, и дека прави се за да игра, но не знаеме колку ке можи да ги издржи силните натпревари во Премиер Лигата, а истото се однесува и на Едуардо !

Сите мои надежи се во Аршавин, Фабрегас, Ван Перси, Галас, Алмуниа па и во младиет сили како Вилшер и Ремзи, кои можат да играат важна улога во оваа сезона!

Се надевам дека Алмуниа ке ја има најдобрата сезона во својата кариера, бидејќи лани имаше неколу киксеви, кои не чинеа доста бодови !

Како и да е, мора да се оди на победа !

Утре обезбедете стримови на време, или кажете на кои канали ке ја има !

Се надевам дека ке ја пренесуваат на Српската или можеби на некој канал од Сателитската !
Abe pameten..Nas so Barcelona ne sporeduvas???Barca ima drim tim be..I bese sampion U LC i PD...Nie 5 godini ne sme bile sampioni u PL i Nikad ne sme osvoile LC...Duri ni so najakiot sostav sto sme go imale

http://www.arsenalnewsreview.co.uk/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=1365&cntnt01returnid=42
Ajde i toa da go vidime...Daj boze taka ke mi se vrati optimizamot....
http://www.tribalfootball.com/arsenal-boss-wenger-tells-barcelona-give-us-messi-cesc-263488
Od celo leto ova mi e najomilena Vest...Jas sum za....

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
a za maldini kogo zemaa be ama se nerviram aj otkaci se ne siri negativna energija ako ne ti odgovaraat ARSENAL ima eden kup drugi klubovi so mozes da navivas za niv ete ti go man utd oni osvojuvaat 3 god po red navivaj za niv ili real kupuvaat igraci PO TVOJA MERA

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
go imame bentner i eduardo neli

a da i diabi samo so se povreduva ama od kaj znaes moze ovaa sezona e negova

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe Bendtner a??????Od 10500 sansi 1 gol da dade...Abe ni treba Napagac non stop so ke dava golovi...Kako Huntelaar,Dzeko ali tie otidoa...Edniot potpisa dogovor drugiot milan si go lapna za 13 milioni...

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
Arshesavin- znalacot :P

Da da :toe:

i sve mi se cini deka ti ne ke da si za ARSENAL samo si tepas vreme tuka i gi zamaras site na temava :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Za ARSENAL sum...Ali mnogu mi e krivo so samo arsenal e izrod od site...Site kupuvaat se pojacuvaat samo nie ne....Imame dupki ne gi popolnuvame...Milan,Juve,Inter,Man Utd,Liverpool itn Site kaj so ke prodadat igrac ili prethodnata sezona im bila slaba strana tamu kupile...
Samo nie NE za zal

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
e jebiga

ARSENAL NE E TIM ZA KOJ SAMO SE NAVIVA ARSENAL E TIM KOJ SE SAKA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop