Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aј молим те дефинирај ми поим „нормално“? Пошто гледам некој филозоф си тука и кажуваш кој е нормален кој не е?:tapp:

За мене не е нормално, али не е и толку анормално та да одим да ги тепам. А инако неодражал се тоа парад направи многу повеке одколку ако беше поминал без проблеми, тоа ми е поентата. Дури и тие кои не сакаа разбраа дека ке има геj парад, стана дупло поголемо собитие отколку ако сичко беше поминало мирно - инако ке се соберат 100-200 геjа ке минат од една страна до друга и ке се приберат, след 2 дена сички ке са забравили. А сега ке зборат до краjот на светот дека са оштетени и дискриминирани. А таа им е целта на тие - да покажат дека са видите ли различни, дека заслужават специjално отношение, а во краjна сметка не са - две раце, две очи, две нозе, абе почти като луге са си .....

Sto ne iz legovte vo Belgrad?
Zosto se kriete kako misevi u dupka?
Ova e pobeda na vistinski evropski vrednosti protiv bolestni EU vrednosti.

Да одеше ти и јас ќе дојдев, така да шом си овде морам да ти држам рамнотежа.. да не падниш случајно :-)))

Значи нормално е деца од 6-7 години да се дружат со чичковци од 60 години,ова шо го рече погоре неможиш ни да почниш да сфаќаш шо значи.
не мешај муабети молимте..имаш тема и држи се до неа..него кажи ми, што би сторил кога би дознал дека твојот син е геј? :uvo:

не мешај муабети молимте..имаш тема и држи се до неа..него кажи ми, што би сторил кога би дознал дека твојот син е геј? :uvo:

Ти рече дека се е нормално денес бе,е според ... оти да не е нормално мојот 70 годишен дедо да има односи со 7 годишни деца ? Кажи,љубов има , децата не се противат , тој ги третира убо , за мерак.

Јас ако во иднина имам син и ако дознам дека е педерс,ќе му речам ниеднаш во преостанатиот дел од мојот живот,на било кој начин да не ме потсети дека има мерак по колбаси,во се друго се надевам дека ќе пролжи односот на исто ниво.

лелее ама си заостанат родител.. бог да чува... ти се чудам на умов.. во битола педерите гологази ли ви шетаат?? хахах кај си видел бе педери да се шетаат гологази?? а?? Лелее туу македонштината педериве ќе ни ја уништат а?? лелееее заостанатост молим те... во кој дел од праисторијата живееш.... децата на адам и ева , ако тргаме од таму шо јас лично не верувам во таа прикаска, се облекле за да не им се направат децата педери и лезбејки ... хахахаха:tapp::tapp: ало удри глава од ѕид..

Αбе татко ти пијан да не те праел..или си ти од овие вештачки оплодувања?

:smir:

Jas na site ovie ''moderni i civilizirani'' bi im posakal od se srce da si dobijat po eden ZET so sin ako imaat utre i SNASKA od kerka. Pa da gi slusnam dali ke vikaat pa toa si e niven izbor i da pratat pokani na prijateli koga ke gi zenat i odavaat.

АЛО - земја.Ти зборам за секоја нормална педерска парада,а на таквите гологазијата е најмал проблем во однос на настраноста.

ПС. не сум родител.

Прво зборот нормално е ми го објасни со факт туку со нешто како адам и ева.. пффф глупости... знаеш колку христијани има во македонија... а?? Пола од остатокот, наспроти муслиматие кои се едно добри 20 посто, 20 посто се христијани православни, 10 посто католици кои го негираат постоењето на ЛГБТ популацијата, 10 постои католицикои не го оспоруваат, и 20 посто ти се неверници во таквите религиски убедувања и некои остатко будисти хиндуисти или не знам што.... ОД сите тие 100 посто верници неверници еве чисто да ти разглобам било да се муслиманска православна или што и да се од секоја група минимум 2 до 5 отсто се ЛГБТ ориентирани... така да можеш да живееш во филм колку сакаш... јас само ти споредувам факти кои ги гледам од анкети тајни и пописи... и по некои лични убедувања на пријатели или другари или странци, а не тоа дека јас сум геј или не знам што како што тврдиш... ме осудуваш без да знаеш дали сум таков или без да имаш доказ, туку по тоа што ги почитувам сите и немам предрасуди... треба за тоа да се срамиш и од самиот себеси... и инвалидите не се исти како општеството, па не се ненормални иако имаат недостаток , така...??? и ај молим те мавни ми се да не те читам оти само тресиш глупости и ставаш етикети тука се глупирате со ова насилствово и со се друго, а ми изигрувате борци за човекови права или не знам што...:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: сето само дркаџии на форумов бог да чува... веруваат у нешто што го напишал некој блесав... оф море... јас верувам оти постои виша сила што го создала светот, можда за тебе е господ за некој алах а за некој крава или бик или не знам што... али попој да ми продаваат муда за бубрези и што е нормално напишано од човечка рака.. молим те не... поздрав до сите ... убав ден:salut:

Ти рече дека се е нормално денес бе,е според ... оти да не е нормално мојот 70 годишен дедо да има односи со 7 годишни деца ? Кажи,љубов има , децата не се противат , тој ги третира убо , за мерак.

Јас ако во иднина имам син и ако дознам дека е педерс,ќе му речам ниеднаш во преостанатиот дел од мојот живот,на било кој начин да не ме потсети дека има мерак по колбаси,во се друго се надевам дека ќе пролжи односот на исто ниво.
Не ми го разбра муабетот,..ок мање битно..

Значи ипак за твое ќе те боли..мн. нормално..
А, да плукаш по др. само поради нивната сексуална ориентација може јел да? :)

Зошто да меша муабети? Па натаму одиме... педерастијата е нормална појава као педофилија,зоофилија,некрофилија. :tapp::tapp:

У исти кош идат.

неписменост вкрај... немап слушнато за лица над 18 години кои имаат деловна способност за одлучување а...? а ти мешаш категории од се и сешто... се прави муабет за зрели лиза со деловна спосбност за одлучување кои знаат што прават и што сакаат... оххх леле неписменост... ај ој прочитајте малку социјализација... поззз

Чекај извини шо збораш,пијан си ?Какви христијанства какви католици,дали си при себе во последните 10тина минути?

Јас ти зборам за процесот на парадирање на педери во нормална да речиме парада во Де Жанеиро,ти почна да кажваш статистички податоци за религите во Македонија :toe:

Чекај извини шо збораш,пијан си ?Какви христијанства какви католици,дали си при себе во последните 10тина минути?

Јас ти зборам за процесот на парадирање на педери во нормална да речиме парада во Де Жанеиро,ти почна да кажваш статистички податоци за религите во Македонија :toe:

Се шекна типката нешто.

неписменост вкрај... немап слушнато за лица над 18 години кои имаат деловна способност за одлучување а...? а ти мешаш категории од се и сешто... се прави муабет за зрели лиза со деловна спосбност за одлучување кои знаат што прават и што сакаат... оххх леле неписменост... ај ој прочитајте малку социјализација... поззз

Е баш така,кажи му на другарка ти,дека не е се нормално.

Jas na site ovie ''moderni i civilizirani'' bi im posakal od se srce da si dobijat po eden ZET so sin ako imaat utre i SNASKA od kerka. Pa da gi slusnam dali ke vikaat pa toa si e niven izbor i da pratat pokani na prijateli koga ke gi zenat i odavaat.

Ако де, велам здравје, нека ни донесат... како ѓто милиони се соочиле со тоа зошто не и ние... ама прво вас ќе ве фати тоа... а знајте според многу работи изгледа дека баш кај тие што мразат прво кај нив доаѓа таа клетва која што ја даваш :-))) хахахахах ненормална работа е ова тие изгледа... ако веќе гледам хахахаха

Ако де, велам здравје, нека ни донесат... како ѓто милиони се соочиле со тоа зошто не и ние... ама прво вас ќе ве фати тоа... а знајте според многу работи изгледа дека баш кај тие што мразат прво кај нив доаѓа таа клетва која што ја даваш :-))) хахахахах ненормална работа е ова тие изгледа... ако веќе гледам хахахаха
Kakva kletva pa jas kolku ve citam posrecni nisto u zivot nema da ve napravi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom