Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Затоа што не е нормално да се сакаат две лица со исти пол,ако за тебе тоа е номално тогаш морам да кажам дека и ти не си нормална.

Aј молим те дефинирај ми поим „нормално“? Пошто гледам некој филозоф си тука и кажуваш кој е нормален кој не е?:tapp:

Бре! Ако толку не ви сметаат што мајка барате да ги тепате? Нека прават паради, не ги гледајте! Нека шетаат по улици, преминете улица! Јас тоа го правам кога ќе видам некој што не ми одговара. Го заобиколувам. Тој има право на живот и слобода исто колку што и јас. Што мајка барам да одам да го тепам или да го затварам зашто не ми се свиѓа мене?

Па немам право, ама имам моќ..моќ да се борам против она што може да ја уништи младината..а подобро е да се тепаат отколку да шетаат наоколу со миничи..
:smir:

Aј молим те дефинирај ми поим „нормално“? Пошто гледам некој филозоф си тука и кажуваш кој е нормален кој не е?:tapp:

Не може да се дефинира нормално, но може да се дефинира недостаток на нормално.
Исто како што не може да се дефинира светлина, но може темнина.

:tapp:

Ондак двоцефки поддржаваш :smir:

Апсолутно не.:smir:

Бре! Ако толку не ви сметаат што мајка барате да ги тепате? Нека прават паради, не ги гледајте! Нека шетаат по улици, преминете улица! Јас тоа го правам кога ќе видам некој што не ми одговара. Го заобиколувам. Тој има право на живот и слобода исто колку што и јас. Што мајка барам да одам да го тепам или да го затварам зашто не ми се свиѓа мене?

Мене ти реков лично ич не ми е гајле,ама јас да сум родител,мое дете дури врви на плоштад да гледа голи газој то нема да се случи дури сум жив.
Сакале неќеле деца од 5 до 15 години има да гледат една цела сурија на машки барбики и гологази педери кај шо му се прчат на сите пред нос.
Е во таков град нема да дозволам моето дете да расти.

Bolesta mora da se iz trebi so site meri.

Мора да се истера болеста од твојата глава ништо повеќе ништо помалку... омладино со насилнички страсти, квази навивачи... хахахаха :-))):tapp:

Majka i tatko so dete, toa e normalno.
Toa e indnina i darot sto sme go dobile od Gospod a ne bolestni lugje so bolestni vrednosti.

Нормално е тоа што мнозинството по средна вредност ќе одлучи дека е нормално, и според мнозинството хомосексуалноста не е нормална затоа што мноооооооооогу повеќе има хетеросексуалци од хомосексуалци.

Toa e indnina i darot sto sme go dobile od Gospod a ne bolestni lugje so bolestni vrednosti.

Тачно. „Господ не ги направил стојко и митко туку адам и ева“.- цитирам доста реален пост на член кој му го забораив никот.

Мора да се истера болеста од твојата глава ништо повеќе ништо помалку... омладино со насилнички страсти, квази навивачи... хахахаха :-))):tapp:
Sto ne iz legovte vo Belgrad?
Zosto se kriete kako misevi u dupka?
Ova e pobeda na vistinski evropski vrednosti protiv bolestni EU vrednosti.

сега сакаат да наметнат дека е нормално “тато“ да му го пуши на “мама“

болна работа.

Мене ти реков лично ич не ми е гајле,ама јас да сум родител,мое дете дури врви на плоштад да гледа голи газој то нема да се случи дури сум жив.
Сакале неќеле деца од 5 до 15 години има да гледат една цела сурија на машки барбики и гологази педери кај шо му се прчат на сите пред нос.
Е во таков град нема да дозволам моето дете да расти.

лелее ама си заостанат родител.. бог да чува... ти се чудам на умов.. во битола педерите гологази ли ви шетаат?? хахах кај си видел бе педери да се шетаат гологази?? а?? Лелее туу македонштината педериве ќе ни ја уништат а?? лелееее заостанатост молим те... во кој дел од праисторијата живееш.... децата на адам и ева , ако тргаме од таму шо јас лично не верувам во таа прикаска, се облекле за да не им се направат децата педери и лезбејки ... хахахаха:tapp::tapp: ало удри глава од ѕид..

Али бисексуалки да:wink:...интересно :)
Границите ван нормала се оддамна поминати..денес нема нормално и ненормално..Се е нормално:pipi:

Значи нормално е деца од 6-7 години да се дружат со чичковци од 60 години,ова шо го рече погоре неможиш ни да почниш да сфаќаш шо значи.

Нормално е тоа што мнозинството по средна вредност ќе одлучи дека е нормално, и според мнозинството хомосексуалноста не е нормална затоа што мноооооооооогу повеќе има хетеросексуалци од хомосексуалци.

Те молам не го сфаќај ова лично зашто стварно не е, ама, мнозинството луѓе се приглупи, малцинство се интелигентните. Глупоста е нормална, добра, позитивна и општоприфатена, а?

лелее ама си заостанат родител.. бог да чува... ти се чудам на умов.. во битола педерите гологази ли ви шетаат?? хахах кај си видел бе педери да се шетаат гологази?? а?? Лелее туу македонштината педериве ќе ни ја уништат а?? лелееее заостанатост молим те... во кој дел од праисторијата живееш.... децата на адам и ева , ако тргаме од таму шо јас лично не верувам во таа прикаска, се облекле за да не им се направат децата педери и лезбејки ... хахахаха:tapp::tapp: ало удри глава од ѕид..

АЛО - земја.Ти зборам за секоја нормална педерска парада,а на таквите гологазијата е најмал проблем во однос на настраноста.

ПС. не сум родител.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom