U
UniqueGirl
Гостин
Ондак двоцефки поддржаваш :smir:Γрешка.Бисексуалки..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ондак двоцефки поддржаваш :smir:Γрешка.Бисексуалки..
Затоа што не е нормално да се сакаат две лица со исти пол,ако за тебе тоа е номално тогаш морам да кажам дека и ти не си нормална.
Бре! Ако толку не ви сметаат што мајка барате да ги тепате? Нека прават паради, не ги гледајте! Нека шетаат по улици, преминете улица! Јас тоа го правам кога ќе видам некој што не ми одговара. Го заобиколувам. Тој има право на живот и слобода исто колку што и јас. Што мајка барам да одам да го тепам или да го затварам зашто не ми се свиѓа мене?
Aј молим те дефинирај ми поим „нормално“? Пошто гледам некој филозоф си тука и кажуваш кој е нормален кој не е?![]()
Ондак двоцефки поддржаваш :smir:
Бре! Ако толку не ви сметаат што мајка барате да ги тепате? Нека прават паради, не ги гледајте! Нека шетаат по улици, преминете улица! Јас тоа го правам кога ќе видам некој што не ми одговара. Го заобиколувам. Тој има право на живот и слобода исто колку што и јас. Што мајка барам да одам да го тепам или да го затварам зашто не ми се свиѓа мене?
Bolesta mora da se iz trebi so site meri.
Majka i tatko so dete, toa e normalno.Aј молим те дефинирај ми поим „нормално“? Пошто гледам некој филозоф си тука и кажуваш кој е нормален кој не е?![]()
Али бисексуалки да:wink:...интересноАпсолутно не.:smir:
Нормално е тоа што мнозинството по средна вредност ќе одлучи дека е нормално, и според мнозинството хомосексуалноста не е нормална затоа што мноооооооооогу повеќе има хетеросексуалци од хомосексуалци.Aј молим те дефинирај ми поим „нормално“? Пошто гледам некој филозоф си тука и кажуваш кој е нормален кој не е?![]()
Majka i tatko so dete, toa e normalno.
Toa e indnina i darot sto sme go dobile od Gospod a ne bolestni lugje so bolestni vrednosti.
Sto ne iz legovte vo Belgrad?Мора да се истера болеста од твојата глава ништо повеќе ништо помалку... омладино со насилнички страсти, квази навивачи... хахахаха))
![]()
Majka i tatko so dete, toa e normalno.
Toa e indnina i darot sto sme go dobile od Gospod a ne bolestni lugje so bolestni vrednosti.
Мене ти реков лично ич не ми е гајле,ама јас да сум родител,мое дете дури врви на плоштад да гледа голи газој то нема да се случи дури сум жив.
Сакале неќеле деца од 5 до 15 години има да гледат една цела сурија на машки барбики и гологази педери кај шо му се прчат на сите пред нос.
Е во таков град нема да дозволам моето дете да расти.
Али бисексуалки да:wink:...интересно
Границите ван нормала се оддамна поминати..денес нема нормално и ненормално..Се е нормално![]()
Нормално е тоа што мнозинството по средна вредност ќе одлучи дека е нормално, и според мнозинството хомосексуалноста не е нормална затоа што мноооооооооогу повеќе има хетеросексуалци од хомосексуалци.
лелее ама си заостанат родител.. бог да чува... ти се чудам на умов.. во битола педерите гологази ли ви шетаат?? хахах кај си видел бе педери да се шетаат гологази?? а?? Лелее туу македонштината педериве ќе ни ја уништат а?? лелееее заостанатост молим те... во кој дел од праисторијата живееш.... децата на адам и ева , ако тргаме од таму шо јас лично не верувам во таа прикаска, се облекле за да не им се направат децата педери и лезбејки ... хахахахаало удри глава од ѕид..