Xbox360 гејмери

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
ако имаш повеке од една регистрации на windows live, пробај со првата што си ја креирал, оваа (овој јузер и пасс) не ја препознава, секако ова е мое мислење ако знае некој друг...
da,da ama probav so poveke juzeri i istoto mi go pisi!

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
da,da ama probav so poveke juzeri i istoto mi go pisi!
епа тогаш ке ти предложам одново да се регистрираш но одбери земја Англија пр. и при регистрацијата вметни некаква адреса од град во англија ( ПОБАРАЈ НА ГУГЛ ) и зип код исто така затоа што јас имав сличен проблем на овој при логирање на PSN :toe:

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
епа тогаш ке ти предложам одново да се регистрираш но одбери земја Англија пр. и при регистрацијата вметни некаква адреса од град во англија ( ПОБАРАЈ НА ГУГЛ ) и зип код исто така затоа што јас имав сличен проблем на овој при логирање на PSN :toe:
ok fala sega ke probam

Add me:
vasko TNB

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
А бара и адреса кога креираш лајв? Не се сеќавам.
И едно прашање. Ако те банираат, те банираат од ХВОХ лајв или ти го блокираат цел ХВОХ и неможеш веќе да го користиш?

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Глеам од локерз даваат Рокбенд играта Битлс. Е сеа играта е НТСЦ онли. Ако ја земам играта со тие контролерите што се Drumset, Гитара и Микрофон ќе ми фаќаат ако си ја симнам истата игра на ПАЛ? Ако не на таа не некои други??? Ако ништо друго накрај можам ли да си ја напраам од НТСЦ во ПАЛ да ми ја чита?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Мислам дека ќе можеш да ги користиш тапаните и гитарата со пиратска игра.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Мммм епа ако си ги зеам тие инструментите и рокбенд ќе ја спуштам и гитар хиро после мм топ топ. Фала.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
А бара и адреса кога креираш лајв? Не се сеќавам.
И едно прашање. Ако те банираат, те банираат од ХВОХ лајв или ти го блокираат цел ХВОХ и неможеш веќе да го користиш?
Ако те банираат, ќе можеш да го користиш x-boxot меѓутоа не ќе можеш да снимаш игри на хард диск, и не ќе имаш achievments. Наводно тоа се случувало со новиот Бан вејв .

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Ако те банираат, ќе можеш да го користиш x-boxot меѓутоа не ќе можеш да снимаш игри на хард диск, и не ќе имаш achievments. Наводно тоа се случувало со новиот Бан вејв .
има ли решение за тоа се мења ли хард дискот со нов? јас сеуште немам х360 ама ке земам набрзо! :vozbud:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
ИИиииииииииииииииииииииии!!! Како бе нема да можам на ХДД-то игри да снимам аеее и шо џабе ќе зиам елит сакаш да кажеш? Ако е така не се поврзувам на лајв јебига.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Можеш и да не се поврзеш на лајв ама ја мислам дека тука е најголемата забава

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Па да де и јас за лајвот го зимам највеќе ми праи мерак тоа. Halo 3 :drk:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
има ли решение за тоа се мења ли хард дискот со нов? јас сеуште немам х360 ама ке земам набрзо! :vozbud:
Проблемот не е до хард дискот, проблемот е до конзолата. Ако те банираат, ја банираат конзолата, а не акаунтот или хардот :). Значи мора нова 360ка :).

ИИиииииииииииииииииииииии!!! Како бе нема да можам на ХДД-то игри да снимам аеее и шо џабе ќе зиам елит сакаш да кажеш? Ако е така не се поврзувам на лајв јебига.
Епа брат колку пари, толку музика :).
Ќе си играш Dragon Age Origins и Assassin's Creed 2 и ќе кулираш без лајв :)

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Сега се приклучив на Лајф и си слегов фифа и пес 10 демо,двете се лудница.Фифа 10 ми остави поголем впечаток со графиките и тој тренинг центарот а ПЕС гејмплејот и би ја играл подолго време од фифа пред да ми се здосади.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Фифа е подобра од ПЕС на ХВОХ. Јас имам лајв ама сега ми е Silver. Имав еден месец тест период за Gold. Ептен беше јако ама штета што немав некои подобри игри за играње. Ги играв само GTA IV, NFS Undercover и Fifa Street 3. Пробав и Gears of War 2 да пуштам ама требаше многу да се чека за да се уклучиш, и се откажав.

Kajgana Shop

На врв Bottom