Разликата меѓу elite и arcade е тоа што arcade нема хард диск. Треба мемориска да ставиш а мемориските се мислам до 512мб. Додека пак pro има 60гига хард диск, а elite има 120 гига хард диск. Сите игри можеш да ги играш на сите три верзии. Само мислам дека сега со новите elite, не даваат HDMI кабелDecki ke mi treba vasata pomos! Znaci bev resen da kupam Xbox360 PRO ama sega gi povlekoja od prodazba i gi namalija cenite na ELITE i ARCADE! Prasanjeto mi e so e razlikata megu Elite i Arcade? Dali mozi na Arcade da gi igram site igri za Xbox360? Dali treba da kupam dopolnitelni HDD ili memory card za da gi igram igrite? Znaci toa me zbunuva i razlikata vo cenite na Elite i Arcade! Elite e 250e a Arcade e 200e! Ve molam za pomos sto pobro i nekoj podobro da mi ja objasni razlikata oti ne se razbervam mnogu vo ovie raboti ! Vi blagodaram odnapred:wink:
Znaci razlikata ne vo grafika i vo takvite slicni sranja:kesa: . Znaci dali mozi da dobiam tvoe mislenje? Dali da kupam Xbox360 Arcade ili Elite? Znaci jas konzolite gi koristam za relaksacija za nekolku partii fudbal so brat mi i mislam deka golema memorija nema da mi bide potrebna! Memory card od 512mb ke bide dovolna za zacuvuvanje na 2 Master Leagues na PES?? Fala za pomosta!Разликата меѓу elite и arcade е тоа што arcade нема хард диск. Треба мемориска да ставиш а мемориските се мислам до 512мб. Додека пак pro има 60гига хард диск, а elite има 120 гига хард диск. Сите игри можеш да ги играш на сите три верзии. Само мислам дека сега со новите elite, не даваат HDMI кабел
На 29 октомври излегуваат 2 ексапнжн продолженија на GTA 4 еден диск:The Lost and Damned и The Ballad of Gay Tony
http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoepisodesfromlibertycity/index.html
Искрено не знам,ако знае некој друг нека кажеДали ќе морам да ја имам обичната ГТА 4 за да можам да ги играм овие експанзии? :smir:
Си ја играл LAD?Lost and Damned bara DVD za GTA IV samo zatoa sto e DLC a bidejki LAD i ballad of gay tony iskacaat kako paket 90% e deka ke se podigaat od toa dvd. Inaku ekspanziite se cudo nevideno... nevideno.
najdobro e da kupis premium, prvo zatoa sto e poevtin od elite a vtoro zatoa sto veke nema da postoipa ke bides faca. Sala na strana jas imam i premium i elite i vi garantiram deka razlikata u cena i tie 60gb ne znacat nisto, nikogas nemam poveke od 4 igri sto gi igram od ednas taka da ne mi treba kujznae kolku mesto na HDD. I da arcade ne treba ni da postoi posto, xbox bez HDD e mizerija, e sea ok za onie so im se porblem i tie 50-70 razlika moze u prvo vreme da ski kupat i vakov pa da mu dodadat bilo kakov SATA 2 HDD za PC.
Dali imas informacii deka Pro(Premium) se uste e vo prodazba t,e, dali mozi seuste da se najdi niz prodavnicite vo stranstvo?najdobro e da kupis premium, prvo zatoa sto e poevtin od elite a vtoro zatoa sto veke nema da postoipa ke bides faca. Sala na strana jas imam i premium i elite i vi garantiram deka razlikata u cena i tie 60gb ne znacat nisto, nikogas nemam poveke od 4 igri sto gi igram od ednas taka da ne mi treba kujznae kolku mesto na HDD. I da arcade ne treba ni da postoi posto, xbox bez HDD e mizerija, e sea ok za onie so im se porblem i tie 50-70 razlika moze u prvo vreme da ski kupat i vakov pa da mu dodadat bilo kakov SATA 2 HDD za PC.
Dali imas informacii deka Pro(Premium) se uste e vo prodazba t,e, dali mozi seuste da se najdi niz prodavnicite vo stranstvo?
Провери со кои кабли иде Pro верзијата.Dali imas informacii deka Pro(Premium) se uste e vo prodazba t,e, dali mozi seuste da se najdi niz prodavnicite vo stranstvo?