Што ако нападнат вонземјани?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Nisho falakurcu ke se obedinime poso oni koa ke doaat ke doat masovno so leteci tanjiri i toa ko jato ptici epten mnogu i toa sajlonci ke doat ko ssovci mnogu strasni so laserski shmajzeri ke ne okupiraat da si ja menjame verata i imeto, i nie ke kazeme ne, nie sme zemjani i sade edna vera i ime ke iame i nacia zemjani, a oni vonzemjani i taka.

M

makedon^

Гостин
Ak dojdat marsovci ke im pustam thrash metal za da vidat kolku planetava ni e kalakurnica i ke im dadam da probat makedonska rakija so sopska mmmm :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.459
Поени од реакции
30.981
Нема да нападнат оти Грција ќе им стави вето :vozbud:

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Па.. Имам повеќе алтернативи...
1. Ќе го повикам Нимиц, да проба да ги среди меѓувселенските односи, да ја ублажи ситуацијата.
2. Да се обидам да преговарам, сепак зборот железни врати отвора.
3. Да земам се што може да ми послужи како оружје, и да се борам до последната капка крв.
4. Да се предадам, и да ме одведат на нивната планета, каде се надевам ќе има подобра раса од човечката, и каде ќе можам да уживам.
5. А зошто сите пишуваме начини на возвраќање на ударот, борба, предавање.. Кога вонземјаните може да се само пријателски настроени суштества во потрага по планети и раси? :toe:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.459
Поени од реакции
30.981
ти си се запознала со некој вонземјанин па да знаеш?
како што има насилни луѓе на земјава, така може да има и вонземјани.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Ке и завртам некој мабет, или ке и речам `хехее брее не ми се верува` *покажувајки со прстот у спротивна страна* и ке почнам да бегам, а да и пред тоа ке си ги соблечам штиклите и додека бегам ке ги фрлам по нив. :vozbud: (мож)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ќе га измавам уште 2-3 пати па шо сакат нека ми прават...

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
loso

Ќе им го пуштам батево...

А и идејава од ДК не е лоша :tv:

као прво чак норис е ванземаљац ........а ја како јуда би ги изневерија сви јуди и би се борија на страну на марсовци или било кои други

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Заминав у подрум!
Дека бе у подрум:tapp:
Ке те најдат :)
ке се скриим у Аквариус тама кај вециинта унатре:):):pos:
Нека доот нека ме најдат.. или има у тама у Децкио Град тама кај тии душецте има тама една дупкичката тама ке сум и ке га заковам ептен јако:):):pos::pos::pos::pos::

Член од
17 јули 2009
Мислења
89
Поени од реакции
2
Ме потсети темава на филмот марс напаѓа и сакам да слушнам што најпрво би направиле? Како ќе се одбраните ?
:vozbud:колку глумци само за зеленките...и иронијата на генетскиот инженеринг не може да поднесе музика:pos2::pos2:

ке се бориме...што ни преостанува

Член од
13 јуни 2007
Мислења
206
Поени од реакции
15
ke zeam lezalka na cuba libre, i ke gleam ognomet.. :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom