Проблем со преводи на двд филмови

• Креатор на темата Креатор на темата igorohrid
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 јули 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Имам еден проблем имам снимено двд филмови ама немам ставено превод како да ставам сега превод а да не мора да ги конвертирам во двд пак и да ставам превод дали може само да копирам двд да ставам превод и да го снимам на друг диск без да го конвертирам мислам дека се разбравме :)))))

За превод и околу него постои објаснување и детална тема веќе креирана. Ако ти помогне темава оваа ќе оди во канта :)

Не ми помогна темава дека јас барам сосема друго не да додам на превод во ново двд туку веќе во снимено двд

Не ми помогна темава дека јас барам сосема друго не да додам на превод во ново двд туку веќе во снимено двд

Има некои туторијали по Google, јас барав за тоа пред некој ден, ама МНООООООООГУ е комплицирано, досадно, time consuming.....

Многу полесно и побрзо ќе поминеш ако ги конвертираш пак.

Ај да прашам јас сеа кратко...
Пример симнувам филм во DVD формат....е сеа како можам да му клам на филмов превод, и да го снимам на ЦД???

Или и баткава истото прашуваше?

Ај да прашам јас сеа кратко...
Пример симнувам филм во DVD формат....е сеа како можам да му клам на филмов превод, и да го снимам на ЦД???

Или и баткава истото прашуваше?

Истото :)

da istoto prasanje samo so jas gi simnuvam divx i gi konvertirav site i sega sakam da im stavam prevod

Mislam deka toa e nevozmozna misija

da istoto prasanje samo so jas gi simnuvam divx i gi konvertirav site i sega sakam da im stavam prevod
Епа брат, логика малу. Прво на divx филмот стави превод, знаеш како (ваљда). И потоа конвертираш со Convert to Dvd, јас конвертирам со оваа програма. После превод си имаш, од кога ќе го конвертираш филмот, после заеби, не можеш превод да ставиш, а и да можеш, треба да имаш нерви од коњ.

Ај клик тука за да го преземеш во .pdf формат објаснувањето на постапката за вметнување превод во DVD филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom