eRepublik профили [продавам, купувам]

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум заинтересиран, ти давам 36 злато за куќата.

Ќе потпишуваме некаков договор, или незнам ти што? За да бидеме сигурни дека нема да зафркне некој?

хех, немај гајле, тончи ке плати... имаме ние доверба меѓу себе, неколку души,си знаеме кој каков е....:vozbud:

Јас, Toneh, изјавувам дека во замена за 36 златници, ќе ти префрлам 1 (со букви: една) Q5 куќа.

Еве ти договор. :)

Еве го договорот:

http://www.erepublik.com/en/forum/topic/139674/contract-between-cyril-of-macedon-and-toneh/1

Само дај copy-paste на текстот, и одма ти испраќам 36 златници за куќата. Така чисто да бидеме на safe side. :)

Done.

Чиста сметка (со непознати луѓе), долга љубов. :)

хех, немај гајле, тончи ке плати... имаме ние доверба меѓу себе, неколку души,си знаеме кој каков е....:vozbud:

Штом му верувате вие, еве и јас му верувам :) Но не дека го направив договорот дека не му верувам, туку ме интересираше тоа со договорите како оди, па затоа направив еден. :) Па и кога ќе видиш и не е тешко да дадеш копи-пејст на некој текст, со кој потоа благодарение на него ако те зафркнат, ќе ти бидат вратени работите.

Done.

Чиста сметка (со непознати луѓе), долга љубов. :)

Така е :)

Пратено 36 златника.

Пратена Q5 куќата. Убаво да си ја средиш, па на гости да ти дојдеме наскоро. :)

Фала. Сите сте поканети на гости кај мене во новата Ку5 куќа :icon_lol:

Продавам Q2 куќа, цена ќе се договориме, може и замена за двособен стан :icon_lol:

Давам ку3 куќа за замена со ку5 со моја доплата.

Q1 pistoli 10 brojki za 1 gold
barajte Boris Mitrevski na ere!

p.s. najdobra cena na crn pazar :salut::wink:

Има некој заинтересиран за Q4 куќа?
Цена: 22 златници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom