P
PewDiePie
Гостин
PA DEKA ANCELOTI E ZVER GO VADI SHEVA GO STAVA BORIELO:lud: I CEL TIM BESE DENES KATASTROFA NEMA OPRAVDUVANJE AKO NE SE SOBERAT DO CETVRTOK KE BIDE INTERESNO ZA ANCELOTI...
"Играше" прво полувреме. Потоа мораше да оди во циркус да прави трикови.Нема да коментирам за резултатот.
Зошто не играше Рони?
Тоа ти е `тактика` друже...не разбираш ти.Нема да коментирам за резултатот.
Зошто не играше Рони?
Фала, само второто го гледав (многу фудбали ми се собраја викендов па компензирам време ). Белки не се има повредено или не му се бендиса на КАрло како играИграше , али само во првиот дел .
Да али изгубија од Милан кога ја имаа титулата , а и од Јуве изгубија кога имаа бодовна предност пред Рома , Интер губеа кога направија разлика пред конкутентите а ситуацијата на Милан е обратна , треба да победуваат по нула бодови од два меча и укотвени на дно , со паднат морал и најверојатно со нов тренер . Така да неспоредливи се двете ситуации .интер минатата сезона завршија први со 25 победи, 10 нерешени и 3 порази...
така да има уште да се игра, може не со големи амбиции за прво место но барем за во првите 4... ќе видиме што ќе биде понатаму
не ми е тоа поентата... ти со 25 победи, 10 нерешени и 3 порази... ќе имаш 85 бода вака или така што се доволни за прво место а сигурни за први 4 , без разлика како си играл, дали на почеток лошо или на крај... статистика си е статистикаДа али изгубија од Милан кога ја имаа титулата , а и од Јуве изгубија кога имаа бодовна предност пред Рома , Интер губеа кога направија разлика пред конкутентите а ситуацијата на Милан е обратна , треба да победуваат по нула бодови од два меча и укотвени на дно , со паднат морал и најверојатно со нов тренер . Така да неспоредливи се двете ситуации .
и интер имаше уигран тим за разлика од овој на милан многу нови засилувања (од кои роналдињо апсолутно непотребен ),интер минатата сезона завршија први со 25 победи, 10 нерешени и 3 порази...
така да има уште да се игра, може не со големи амбиции за прво место но барем за во првите 4... ќе видиме што ќе биде понатаму
Не е точно , друго е да имаш предност од 10 бода и да изгубиш , не играш под притисок и полесно е , неаш влијане врз морал на тимот, а вака со 0 освоени бодови , уште од старт да го бркаш првиот , многу потешко се игра , и тешко се крева моралот на тимот , башка , уште и нов тренер да дојде незапознаен со играчите . . . тешко , тешко за Милан сезонава иако очекувам да се вратат зашто Милан е сепак Милан .не ми е тоа поентата... ти со 25 победи, 10 нерешени и 3 порази... ќе имаш 85 бода вака или така што се доволни за прво место а сигурни за први 4 , без разлика како си играл, дали на почеток лошо или на крај... статистика си е статистика
Еве бе за да не заплачеш :pos2::pos2:Сасуке дај бе пишувај на Кирилица ме фаќаат нерви кога те читам како прваче си.