Кучиња скитници

• Креатор на темата Креатор на темата ° Tinna °
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    624
Денес мислам го прочитав нај суровите и најнехуманите зборови на Коце Трајановски.
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=3&tabid=1&EditionID=1743&ArticleID=116725

Се надевам дека ако се оствари ова оној мал дел кучиња од 10 % што ке останат ке го нападнат и искасапат со смрт:pipi:
Кретен!

Според законот, кучињата треба да се ловат, да се стерилизираат и повторно да се пуштаат на слобода. Смеат да се убијат, и тоа на безболен начин, само кучињата што се многу болни или агресивни.

Сега пу пу не важи, а?
Мамата негова.

Европската комисија неодамна правеше твининг-проект за стерилизација на бездомните кучиња под мотото „фати, стерилизирај, пушти“. Англиската организација за заштита на животните РСПЦА вложи големи суми пари во Македонија за да ги обучи вработените во Комунална хигиена како да се спроведе овој проект.

Зошто ли залудно вложувале во малоумен народ?

Браво Коце, исчисти го градов.

Сакаш да кажеш дека треба да се убиваат дечињата бездомници? :uvo:
Сакаш да кажеш дека треба да се убиваат кученцата бездомници?:uvo:

Сакаш да кажеш дека треба да се убиваат кученцата бездомници?:uvo:

На прашање не се одговара со прашање. Те молам одговори го.
А на твоето прашање веќе одговорил градоначалникот, кој што е надлежен. ПЛис ансвер.

Сакаш да кажеш дека треба да се убиваат дечињата бездомници? :uvo:

Барем кученцата бездомници нема кога ќе пораснат да ми маваат рекет и на секој семафор да ме викаат касандра и да ме плукаат.:tapp:

Ајде бе вие две кажете експлицитно...не ги кријте зборовите, сакате да се убијат бездомниците?

Друго, на исто рамниште ставате кучешки и човечки живот?

Ајде бе вие две кажете експлицитно...не ги кријте зборовите, сакате да се убијат бездомниците?

Друго, на исто рамниште ставате кучешки и човечки живот?

О не, кучешкиот е далеку повреден.:pipi:

И не да се убијат бездомниците, туку да им се најде работа ко чистачи енд стаф, а не да реметат јавен ред и мир.

На прашање не се одговара со прашање. Те молам одговори го.
А на твоето прашање веќе одговорил градоначалникот, кој што е надлежен. ПЛис ансвер.
Кој бе надлежен?
Тој глупак му посакувам да го искаса некое куче до смрт како и на сите што ги мразат бездомните кучиња:@

Јас кажав децана по улица ми сметаат, по проблеми сум имала со нив него со кучињата.

Не сакам никој да биде убиен ни луѓето ни кучињата!
Сите имаат право на живот.

О не, кучешкиот е далеку повреден.:pipi:

И не да се убијат бездомниците, туку да им се најде работа ко чистачи енд стаф, а не да реметат јавен ред и мир.

И шо ги мешаш бездомниците во случајов со кучињата, освен ако немаш намера која што погоре ја потврди, како другаркати Маца дека НА РЕД СЕ БЕЗДОМИЦИТЕ ДА СЕ УБИЈАТ.
Пред да пишете нешто размислете. Ќе ве затворат бе.

Како што гледаш на исто го ставаат :S Сум да не се успиват кутрињата, но ако едно од моите деца биде нападнато од куче ќе биде успиено лично од мене. Значи пред се човечкиот живот отколку животното (колку и да ги сакам) Не мешајте животно бездомник и деца.

И шо ги мешаш бездомниците во случајов со кучињата, освен ако немаш намера која што погоре ја потврди, како другаркати Маца дека НА РЕД СЕ БЕЗДОМИЦИТЕ ДА СЕ УБИЈАТ.
Пред да пишете нешто размислете. Ќе ве затворат бе.

Според законот за благосостојба на животните треба и тебе истото да ти го направат. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom