Мојот најголем грев

• Креатор на темата Креатор на темата Џ.
  • Време на започнување Време на започнување

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
184
Најзлобната работа што сте ја направиле

Ок видов дека сите сте добрички, мили, срцки :icon_lol:. Но сакам да знам и колку сте naughty. Па повелете Која е најзлобната работа што сте ја направиле?

:smir:

У трето одделение,кој ни даваа ужинка од школо,немаше доволно донесено за сите и учителката ни рече да ја поделиме со другарчињата,и јас не му дадов дел на едно девојче,си ја изедов цела ужинка сама :( И кој дојдов дома и кажав на мајка ми и она од тогаш кој ми наби едно чувство на вина и ден денеска ми е жал зошто така направив.Па кифла со крем беше пааа :(

Во 6 одд, заедно со 2 другари.. Фрливме едно дете надвор низ прозорецот. Не беше многу високо, околу 2 метра, ама како сплесна долу... Луди години беа тоа..

Sorry, типче.

Си го истепав најдобриот другар во 5то одд. оти ми се потпишал на шкафчето на школо. Сега ми е стварно жал, ама не сум мислела тогаш :)

Уфф, знам да се испонашам ко многу тешко исфрустрирано копиле.

Многу лоши работи имам направено во животов, поголем дел од нив како одмазда за нешто што мене ми го направиле, некој допрва ќе ги правам затоа што сум јарец а тоа е наша карактерна особина. Но најлошото што сум го направил сега кога ќе видам немаше никаква причина за тоа, можеби тогаш имаше но не можам да се сетам.
Еден мој пријател го направив наркоман, отиов кај неговите и реков дека се дрогира...беше наредна година во домашен притвор. Се обидувам да бидам добар, но имам проблем ако некој ми згреши...сакам трипати посилно да му вратам...

Се обидувам да бидам добар, но имам проблем ако некој ми згреши...сакам трипати посилно да му вратам...

Мирен бабе :icon_lol: мирен...

Дрпнав мобилен на времето, некој нокиа бесен беше, тогаш слабо шетаа мобиљки со камери низ градов, ама па и јас бев еден од тие, само што не шетав, туку го шитнав одма, пари на рака и нова гитара си купив - ОЛОШ :icon_lol: !!!!
Најзлобното беше тоа што и помагав на личноста шо и го здрпав да го бара :pos: :pos: :pos: демек нешо мајка тереза глумев :icon_lol:

Не ја направив ама имав намера.Вака кога бев војска еден мој војнички се залепи за мене и се однесуваше онака понижувачки навредливо.Тој кон мене се обраќаше злобно понижувачки,јас кон него конструктувно и добронамерно,тој пак понижувачки,јас пак конструктивно,тој пак злобно...Таа вечер бев пожарен ме разбудија доцна вечерта.Станав и главата ми пукаше леле не сум појден дома одамна,затворен сум во ова затворов високо на планина па и овај куроглавиов се залепи.Влегов во спалната каде што спиеше се доближив до неговиот кревет и го разбудив.Ме праша што е бре а јас му одговорив ќе те заколам на спиење бла бла бла(да не ги трауматизираме децава)тој само ми одговори добро.И од наредната ден се беше во ред дури и другарче ми стана,ама ако се побунеше нешто ќе го пратев во валхала најсериозно.Инаку добар човек беше само многу дрога имаше во тоа касарната.

Најзлобна работа отепав маче тоа нема да се повтори оти ке умрев од мака.:toe:

Имам колега на факултет од Србија е. ЗБоравме нешто за прашањата што ке бидат на колоквиум и тој цело време збунет не` гледаше и праша, демек како е ова прашање, јас му реков ПОСЛЕ КЕ ТИ ОБЈАСНИМЕ ТЕБЕ ПООПШИРНО. Мислам не беше нешто лошо или злбоно ама ко ме опули жално, како идиот го напрајв пред сите, не стигнав да му се извинам и да му објаснам зошто му реков така..

На физичко во 8мо седам во соблекувална со уште еден другар и такви шо ќе праиме а сите играат во сала... не пука досада и мене ми текнува ај ќе му се измочаме во газозата на еден другар(тој иначе беше малце нехигиенско дете, така да не ми е многу жал) и овој фино лепо доаѓа испотен и жеден. си ја зима газозата и ја мавна цела ... :(:) трагикомично

Ок видов дека сите сте добрички, мили, срцки :icon_lol:. Но сакам да знам и колку сте naughty. Па повелете Која е најзлобната работа што сте ја направиле?

:smir:
Лол. Па сега неможам да напишам дека сум невина душа и тн и тн, али има грешки.....можеби намерни, а можеби и намерни. Најмногу се обвинувам поради тоа што сестра ми во однесувањето наликуваше на мене од минатото и јас на разни начини не и го дозволував тоа....

Во 6 одд, заедно со 2 другари.. Фрливме едно дете надвор низ прозорецот. Не беше многу високо, околу 2 метра, ама како сплесна долу... Луди години беа тоа..

Sorry, типче.
:pos2::pos2::pos2::pos2: Лееее хахахаха ауу ме насмеа убоо еј јако сигурно му било.:pos2::pos2:
Па у основно памтим ја ка праќавмо помали деца да прашуаа у дуќан дали има вагина за пенџер и вагина за мастике.Излезе продавачката и почна да не брка.Кршевмо често пенџерите у школо намерно и влагавмо навечер по други школе да крадемо глупости.Ее биле тешки ретардирани времиња.Сеа смо на потешки глупости од порано тоа ти е такви са годинете! :pos2:

Кога бев негде 5-6 одделение и врзав шамар на една зошто многу смотано играше одбојка. :/ Ко да јас сум била поарна. И да, сигурно имам нешто позлобно направено, ама не ми текнува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom