Енергетски вампири

• Креатор на темата Креатор на темата Виножито
  • Време на започнување Време на започнување
Samo svesta treba da ti raboti i da bides buden a ne zaspan za da ne go pravis ona sto nesakas tebe da ti go pravat taka ke gi izbegnes vampirite a dali si vampir mozes sam da se istestiras ako zaviduvas,imas predrasudi,ogovaras-toa e hrana za sekoj vampir,ponizuvas vo prisustvo na nekoj i bez prisustvo negovo ednostavno si go gubis vremeto so raboti sto gi pravat zaspanite i gladni za energija,zatoa sto energijata najlesno se odzema so odzemanje na necie vnimanie i promena na tekot na negovite misli vo tvoja korist Dali se prepoznavas tuka?

Samo svesta treba da ti raboti i da bides buden a ne zaspan za da ne go pravis ona sto nesakas tebe da ti go pravat taka ke gi izbegnes vampirite a dali si vampir mozes sam da se istestiras ako zaviduvas,imas predrasudi,ogovaras-toa e hrana za sekoj vampir,ponizuvas vo prisustvo na nekoj i bez prisustvo negovo ednostavno si go gubis vremeto so raboti sto gi pravat zaspanite i gladni za energija,zatoa sto energijata najlesno se odzema so odzemanje na necie vnimanie i promena na tekot na negovite misli vo tvoja korist Dali se prepoznavas tuka?

Yesss!!!
Imma Vampire!
And tonight ill SUCK

....your blood

Овакви луѓе ги имам почуствувано на своја кожа,буквално си изморен после саат поминат во нивно друштво.Ама тие не се свесни за тоа.До пред неколку години,пред да чујам за постоење на овој феномен,овие луѓе ги сметав само за луѓе што многу замараат,ама финтата е што начинот на кој ти приоѓаат не ти дава да му речеш *Еј,ај престани да ме замараш*.Познавам неколкумина што ги гледам како ЕВ и тоа некој сезнајковци и некој вечни жртви.Гледам да ги избегнувам кога можам.

Виножито браво и секоја ти чест за напишаното, јас имам вакви луге вампири сретнато со истите злобни карактеристики и навистина кога сум со нив се осекам исцрпено и преморено. Од сите енергетски вампири што ги знам сите се жени. Поздрав

хмммм..ме замисливте...и тоа многу...
имам едно прашање, можеби и имате одговор на истото:

Читајќи го воведот пронајдов неколку особи кои ми се блиски и кои кога сум со нив ми делуваат дека ми ја имаат испиено целата енергија...но има моменти кога истите особи понекогаш влијаат и смирувачки. Дали истите тогаш се ставаат на стен бај или пак нон-стоп вампирите ја цицаат нашата енергија...чекам одговор

причината која го поставив прашањето е поради тоа што мислам дека со текот на времето несвесно највероватно успеав да си создадам енергетско поле кое ме штити од оваквите особи...но можеби грешам...

:pos2::pos2::pos2::pos2:Bi bilo ubavo da imas pole koe ke te stiti od energetski vampiri ama jas mislam deka ne e vozmozno toa.I jas bi sakal da se zastitam do niv ama ne moze.

хмммм..ме замисливте...и тоа многу...
имам едно прашање, можеби и имате одговор на истото:

Читајќи го воведот пронајдов неколку особи кои ми се блиски и кои кога сум со нив ми делуваат дека ми ја имаат испиено целата енергија...но има моменти кога истите особи понекогаш влијаат и смирувачки. Дали истите тогаш се ставаат на стен бај или пак нон-стоп вампирите ја цицаат нашата енергија...чекам одговор

причината која го поставив прашањето е поради тоа што мислам дека со текот на времето несвесно највероватно успеав да си создадам енергетско поле кое ме штити од оваквите особи...но можеби грешам...

Нема да добиеш конечен одговор, само ти знаеш како е и какви се тие личности.

Енергетски вампир е прегрубо кажано затоа што не се работи за вистински вампир кој шета и цица енергија на жртвите туку за веројатно несоодветна размена на енергиии.

Има нешто што се вика биолошка некомпатибилност (постои руска литература по темава) каде две личности енергетски не си одговараат. Во таква врска едниот е постојано болен а другиот пука од здравје. Во таков случај најчесто единствен излез е разделба.

Создавање енергетски штитови не мора но може да помогне а сигурно нема да штети. Точно е дека може и да се контролира колку енергија ќе земеш од другиот така да во твојот случај најверојатно се поклопиле неколку работи или пак е едноставно чиста случајност и не е поврзано со енергетска размена.

Имам една книга Енергетски вампризам.Накратко, Виножито ви изложи за што се зборува.

Back
На врв Bottom