Ferrari FS 599 SUV

Дали ви се допаѓа џипот на Ферари?

• Да

Гласови: 32 61,5%
  • Не

Гласови: 20 38,5%

• Вкупно гласачи
    52

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Бидејќи сами се искажаа оние што тато им купил количе да се курчат, мора и јас да им кажам нешто...
1. Не ја сфативте поентата на муабетот. Треба малце да чукнете празните глави и да размислите што тоа јас ви кажав тука, не само вас, туку на сите.
2. Кога сами ќе заработите пари, ќе прошетате малку по светот, ќе научите некои работи во животот...ќе станете луѓе...сега сте разгалени дечишта што врска немаат од животот, а за автомобилизам и да не праам муабет.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Горе долу ги забришав непотребните муабети (мада можев да ги префрлам во Љубов и секс, особено делот со парите/возилата/женските). Да не ја тераме темава во погрешен правец, уште 3 недели можиме да се препуцаваме, џабе, секој со својата глава мисли (како така, негова си е). Продолжете со дискусиите, само немојте да се натрупа наново матерјал за бришење.

п.с. вицот ке го напишам во хумор :smir:

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Da be Strumiks tebe ti e polna glavata, ti znaes sto e zivot i ti si prosetan...polna ti e so gluposti...so toa deka PZ e podobra od X6, fraer vozi PZ seljak vozi BMW...od kaj znaes sto e zivot be koga 30 godini imas i cel zivot si vo garazata so taa skapana kola, dva dena hromiras eden retrovisor i posle zaedno so Dzis svrsavate, on bil prosetan... mestata kaj so sum setal jas i tie so X6ka ti mozes samo da gi pokazes na karta ili da gi gledas samo na slika kako so ja gledas i X6kata, znam seljaci sme ali toa e.

Podolgo vreme ve sledam so Dzis i sum dlaboko uveren deka ste vo jaka vrska, sega si gi sklapam onie raboti pivo si e pivo seks si e seks u PZ, daj barem vadete go nadvor od garaza iako ne e dovrsen, vnatre ke se zagusite...

Nikogas nemoj da se precenuvas Strumiks, deca od 15 godini imaat videno, oseteno, napraveno, proziveano poveke od tebe...takvo vreme dojde jebiga ;) Dzis iskoci nadvor ostavi go forumov i Strumiks barem na kratko, nemoj na 40 godini da hromiras i ti retrovisori na 60godisna kola ili da baras orginalen tranzistor za da ja kompletiras ;)

Pozdrav od mene do nasetanie, najpametnite, fraerite i vljubenite:smir:

clip87

Mivec fq400
Член од
27 септември 2008
Мислења
67
Поени од реакции
0
Бидејќи сами се искажаа оние што тато им купил количе да се курчат, мора и јас да им кажам нешто...
1. Не ја сфативте поентата на муабетот. Треба малце да чукнете празните глави и да размислите што тоа јас ви кажав тука, не само вас, туку на сите.
2. Кога сами ќе заработите пари, ќе прошетате малку по светот, ќе научите некои работи во животот...ќе станете луѓе...сега сте разгалени дечишта што врска немаат од животот, а за автомобилизам и да не праам муабет.
Za prvoto....tatko mi mi kupil kolice zoso posttignal nesto vo zivotot i mene mi vika da ne ja pravam istata greska ko so negovite ja napravile, a ova se odnesuva i na tvoite roditeli poso ne mozele da ti kupat niso za da mozes da si zivees eden soliden zivot i zatoa sea ke si krpis kraj so kraj ali pak zatoa si fraer so pezecot....a ja so x6kata ke si bidam seljak...
Za vtoroto....pocnat sum da si zarabotuvam pari u biznisot koj go ima pocnato takto mi....znaci ne e se lezi lebu da te jadam i ako ti ne znaes kako da si zarabotis pari toa si e tvoj problem i prekini samo da plukas po toj so ima pari nego pocni si od sam sebe, vidi se kakov si, so imas itn.....i tuka na forumov nekoj so nema vrska si ti i dzish....poso koj i da prasas pa makar i dete od 5 godini da mu stais restavrirana pezetka i x6ka ke vidis koja kola e poceneta.....a so se odnesuva do postovite so se izbrisani sram da vi e.....jas dadov sporedba i ja spomnav x6-kata a posle toa sledea komentari od koi ne mozete da se vozdrzite a da ne izmesate odma nekoi jugovci, zastavi, pezetki ( RESTAVRIRANI )

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18

:vozbud::drk::drk::vozbud:

:kesa::kesa::kesa:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
О боже.....банови ќе летаат.
Дечки оладете.....сфативме дека ви купиле коли....и што сеа?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Банирани од тема фраериве. Продолжете си го другите муабетот :).

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Za prvoto....tatko mi mi kupil kolice zoso posttignal nesto vo zivotot i mene mi vika da ne ja pravam istata greska ko so negovite ja napravile, a ova se odnesuva i na tvoite roditeli poso ne mozele da ti kupat niso za da mozes da si zivees eden soliden zivot i zatoa sea ke si krpis kraj so kraj ali pak zatoa si fraer so pezecot....a ja so x6kata ke si bidam seljak...
Za vtoroto....pocnat sum da si zarabotuvam pari u biznisot koj go ima pocnato takto mi....znaci ne e se lezi lebu da te jadam i ako ti ne znaes kako da si zarabotis pari toa si e tvoj problem i prekini samo da plukas po toj so ima pari nego pocni si od sam sebe, vidi se kakov si, so imas itn.....i tuka na forumov nekoj so nema vrska si ti i dzish....poso koj i da prasas pa makar i dete od 5 godini da mu stais restavrirana pezetka i x6ka ke vidis koja kola e poceneta.....a so se odnesuva do postovite so se izbrisani sram da vi e.....jas dadov sporedba i ja spomnav x6-kata a posle toa sledea komentari od koi ne mozete da se vozdrzite a da ne izmesate odma nekoi jugovci, zastavi, pezetki ( RESTAVRIRANI )
Колку ли само со овој пост ми се потврди муабетов...
Ако јас дете се видам сам себеси...многу нешто гледам, а ти малку погледни се...обично разгалено детиште и ништо повеќе, што врска нема од автомобилизмот, кој како и Алек подолу мисли дека постираниот ФИАТ 125 е ПЗ...
А тоа беше возило...кое го јадеше секое едно БМВ во свое време...некаде крајот на 60-тите...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Колку ли само со овој пост ми се потврди муабетов...
Ако јас дете се видам сам себеси...многу нешто гледам, а ти малку погледни се...обично разгалено детиште и ништо повеќе, што врска нема од автомобилизмот, кој како и Алек подолу мисли дека постираниот ФИАТ 125 е ПЗ...
А тоа беше возило...кое го јадеше секое едно БМВ во свое време...некаде крајот на 60-тите...
Џабе им пишуваш, Џену ги прати на принуден одмор од темава :)

Инаку кога сме кај Fiat 125 special производството започнува од 1967, 5 брзни рачен менувач (како опција постои и 3 брзини автоматски менувач), 1.6 литарски мотор со 90 кс кој во 1968 е доработен и добива 100 кс, максимална брзина 200 км/ч. Се произведува до 1969, потоа го предаваат на пољаците кои го прават 125 PZ, па и редизајнираниот кој крајот на 70-тите 125 P.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Cayenn e montiran na bazata na Tuareg dokolku se i mn slicni esteticki..
eve ti moja konsultacija Q7 ako za tebe e grd idi na okulist slobodno:uvo:....
vo 2008g Q7 bese proglasen za SUV na godinata so naj golem br.na primeroci prodadeni vo svetot dokolku vo 2009g mu konkurira samo X6...............da ja zememe vo predvid i mondialnata kriza.....:salut:
ok se e do sopstvena preferenzija i vkus............:toe:
PS. mn. kritiki davas me interesira sto auto imas ti???????
a ako ti svrsuvas na foto od auto slobodno prodolzi:pos2::pos2:.....
јас возам AUDI А5 АВТ црно е по боја, можда ме имаш видено Охрид, едно е такво :nenene::nenene::nenene:

а за сите шо се палет на Х5, Х6 ево ви видео

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
eve nekoj sliki sto izlegoa ama mene sea mi e grd

Kajgana Shop

На врв Bottom