sveto4aki2
РОДИТЕЛ
- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 268
- Поени од реакции
- 37
Kako go stavi provajderotдобро е бидна
Kako go stavi provajderotдобро е бидна
Dan ne si go vnel tocno br. 38971234567ЈАс праќав на мојот број за проба еве 5 мин , не добив порака сеуште А пишува дека било сксесфул
p.s Imam Mozila 3.5 :S
Благодарам Вака сега веднаш стигнаDan ne si go vnel tocno br. 38971234567
Почнав да се заебавам,на from пишувам шо ке ми текнеЛеле, ќе има заебавање! Закон е, бројот не се гледа, а кај from можеш да напишеш што ќе ти текне на памет. :baeh:
Oдбереш Хрватска-провајдер т-мобиле и пишеш 389 и натаму бројот без нула на пример 38971222444Kako go stavi provajderot
Druze sepak fala ti no me izlazaa ovie prethodnive deka obavezno treba hrvatska da se vnese.Nema vrska stavis macedonia ,t-mobille broj sto prakas i super e.Pozz i i izviniOдбереш Хрватска-провајдер т-мобиле и пишеш 389 и натаму бројот без нула на пример 38971222444
Оди. Брат ми е во Турција на одмор. Му праќам сеој ден )ako znae nekoj dali odi sms ako brojot e od Makedonija no e nadvor od zemjata??
Fala mnogu:smir:Оди. Брат ми е во Турција на одмор. Му праќам сеој ден )
ти ја зачувува IP адресата а после е веќе лесно да те откријата може ли некој да ме пронајде ако сака?Дали е тоа возможно?
И дали може да има последици.Бидејќи јас не малтретирам никој,не се заканувам туку само си го ладам со некој 1-2 пораки и толку?