500min imas u tvojot krugДа не има активирано некој она со бесплатни разговори во мојот круг да ми каже како оди тоа, до колку минути имаш бесплатно зборување, тарифирањето и слично
daZnae nekoj sto e razlika pomegu ovie ponudive na post pejd FLEX i RELAX ?:smir:
Мене ми треба да влезам во мај т- мобиле и да отворам тоа за да можам пораки да праќам :smir:Кога ќе ти барa user и pass едноставно си кликаш на cancel
dadaНе знам дали е ова за тука, оти гледам само за телефони се правело муабет, ама...
ова новото што е да дополниш 150 ден. и денар/минута цела недела...може и тоа да го имаш а и 500 за 200 да имаш?:helou:
Може малку ја утнав темава ама...
Да не знае некој зашто сега не можам да отворам my t-mobile?
Одма се отвора да пишеш пасворд и јузернејм, а ја претходно го немав активирано така да сега не знам ни што треба да е пасворд ни што треба да е јузернејм, ни дали морало претходно да си регистриран
Има ли начин сега некако да се регистрирам?
Кажи ми, дали кога го отвораш сајтот автоматски ти се внесени username и password и ти само да се логираш, или полињата ти се празни и ти треба да ги внесиш?Мене ми треба да влезам во мај т- мобиле и да отворам тоа за да можам пораки да праќам :smir: