M
Mario Gómez
Гостин
Под 18 години смеат да потпишуваат?
За петицијата на интернет нормално дека смеат. За собирањето потписи што ќе биде после ова, а што ќе се одвива низ цела Македонија, со цел донесување на закон против промена на име, за жал малолетници не смеат да се потпишуваат.Под 18 години смеат да потпишуваат?
А зошто собирањето потписи да се одвива само во Македонија...???За петицијата на интернет нормално дека смеат. За собирањето потписи што ќе биде после ова, а што ќе се одвива низ цела Македонија, со цел донесување на закон против промена на име, за жал малолетници не смеат да се потпишуваат.
Само кај тебе е зелено вероватно .. кај мене не е...Е ај не прашувај ако можеш. Ако не прашам пукнав.
Можда не е релевантно но зошто е зелена линија, т.е. зелено е полето кај р. бр. 1003?
Чисто што означува ме интересира.
Туу, магаре јавај, магаре... барај. Јас како анонимус.Само кај тебе е зелено вероватно .. кај мене не е...
можеби затоа шо е твој потпис па те обележува ... шознам
Ако си отштиклирал кај опцијата да ти се гледаат податоците во јавност, тогаш си анонимус. Ако сакаш да корегираш треба да се регистрираш со истиот мејл како што си дал податоци, па имаш едит и ќе корегираш. Ова регистрацијава е корисна и од друг аспект. Секоја твоја петиција ја имаш пред тебе-ако си потпишал под ист мејл акаунт. Ја си ги најдов претходните 2.Зошто под мојот реден број стои Anonymous иако се потпишав со полно име и презиме ?????????
ne se pasivni ...gi nemaПрилепчани многу пасивни ме изненадуваат...