Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не ми се свиѓаат само ракавите
поубави беа цели црно-црвени отколку вака црни

Сега со Роналдињо ќе бидете многу јаки.Уште да земете еден или двајца дефанзивци и едно голманче ќе бидете топ.Позз!!!

Ке биде уште подобро ти да не отвараш по 2-3 јузера:helou:
Ептен ми е циганско ова со 80кава на Роналдињо!Дефинитивно не купувам дрес од него!

Луцифер толку го сакаше Рони па и ... и сеа дрес да не земеш :)

еве од овој е подобар бројот ако неќеш од Рони :)

Attachments

• 10963_big.jpg
    10963_big.jpg
    25,9 KB · Прегледи: 3
Не го сакам Галијани,нека си направи Берлускони ке купам од него:)

Сега со Роналдињо ќе бидете многу јаки.Уште да земете еден или двајца дефанзивци и едно голманче ќе бидете топ.Позз!!!

Иначе јас не отворам јузери туку некој наместо мене отворил и јадел бурек,ама сега тој проблем го решивме со администраторот.!!!

Еве го Гуркуф во дресот на Бордо

1215446805.jpg
1215446820.jpg
1215446814.jpg

Ако не ви се гледаат пак сликите еве слика1, слика2 и слика3

Се гледаат сликите,него човеков мн ми личи на кака,поготово на 1вата и 2рата слика!Му посакувам се најдобро и брзо да се врати кај нас и да ломи:):helou:

Ах уште кога дојде ми стана меѓу најомилените играчи во Милан ама ете не добиваше некоја шанса да се докаже а и Милан има голем конкуренција во средниот ред.
Сеа цела сезона ќе се изнаигра во Бордо може ќе има добри настапи па ќе го вратат назад ако не мн. сакам да го видим во дресот на Арсенал одлично би се снашол таму покрај толку млади таленти а и ќе добива многу повеќа шанса отколку во Милан.
Му посакувам се најдобро во иднина.

Еве го стартниот состав на Милан за утре: Калач., Одо, Бонера, Каладзе, Фавали, Броки, Фламини, Осужи, Сидорф, Антонини, Инзаги

Го знае некој овај Осужи?

А овај копиљов Броки нема негде да го нема, подобро да ставеше некој од младите, ама ај ваљда нема да го става сезонава колку лани.

Осужи ?

Тој што ти го пружи :pos:

Шала, изгледа е некој од младинците на Милан за кој сметаат дека е меѓу подобрите како што беше со Палоши па го зеле да видат каква игра ќе прикаже.
Оној Фавали уште го мачат бе :tapp:

Го чекаат да умре на пријателскиве!

Ах уште кога дојде ми стана меѓу најомилените играчи во Милан ама ете не добиваше некоја шанса да се докаже а и Милан има голем конкуренција во средниот ред.
Сеа цела сезона ќе се изнаигра во Бордо може ќе има добри настапи па ќе го вратат назад ако не мн. сакам да го видим во дресот на Арсенал одлично би се снашол таму покрај толку млади таленти а и ќе добива многу повеќа шанса отколку во Милан.
Му посакувам се најдобро во иднина.
Брат искрено,ако не игра за Милан нигде на друго место не му предвидувам добра иднина:):baeh:

Kalac 16, Oddo 2, Bonera 25, Kaladze 4, Favalli 19, Osuji 28, Brocchi 32, Flamini 24, Antonini 14, Seedorf 10, Inzaghi 9. On the bench: Abbiati 12, Gianola 15, Digao 31, Strasser 30, Angelilli 26, Aubameyang 33.

Овие броевите им на тие утре што ќе играат. Одо изгледа 2кава ќе ја носи и цела сезона, му ја зел на Кафу кога си замина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom