За неколку месеци можно е да започне нуклеарна војна

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
нека не те лажат баби и дедовци за комунизмот!!!!!

аааа и видеава!!!

па они бе им дистрибуираа ТОНИ ТОНИ секундарни и примарни агенси алоо!!!

од таму и сигурноста плус ова

hahahaha, abe ti si bil epten neinformiran ..togas za vreme na ovie raboti so hemiskoto oruzje Sadam i Amerika bea prijateli ....

Ramsfeld so Sadam

ајде де не знам...па ирак не беа пријатели туку имаа интерес(ИРАН) па затоа го снабдуваа садамчо а и информации добиваше за иранците од САД:toe:

па и не мора видео за да докажеш:pos2::pos2:

онака изрази се:tapp::tapp:

ајде де не знам...па ирак не беа пријатели туку имаа интерес(ИРАН) па затоа го снабдуваа садамчо а и информации добиваше за иранците од САД:toe:

па и не мора видео за да докажеш:pos2::pos2:

онака изрази се:tapp::tapp:

jas ubavo se izrazuvam ...videa,knigi,linkovi se ti ubavo postavuvam ..ti mi pravis maalski muabeti...."teroristi rabotat vo mcdonalds " i takvi citati

eve ti za dedo mu na Bush malku citni ...dobro e sto znaes angliski :)

http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

Опасноста е реална. Дали ти тоа сакаш да го признаеш или не е друга работа. Не може да се каже дека е медиумска лага, кога исламските фундаменталисти постојано зборуваат за борба со неверниците, исламски џихад...И тоа не само против Запад. Истите проблеми ги имаат и Индија, Русија, Кина... Ме мрзи да барам по нетов некои од говорите на ајатолахот Хомеини, творецот на исламската револуција. Потоа демогравската експлозија и доселувањето во Европа. Судирот на цивилизации е реален и излезот е муслиманите да ги прифатат западните вредности. Доколку сега не ги прифатат утре можеби ќе биде многу потешко.
nema nikakov sudir na civilizacii .. tvoeto mozoce e malku isprano od main stream mediumite

ako znaes angliski izgledaj go ovoj dokumentarec ....za FOX televizijata ...nikakva zavera ...nikakvi konspiracii ,nikakvi fantazii

dokazi so izjavi od novinari ,kongresmeni se ubavo prikazano kako rabotat ovie main stream mediumi...CNN,FOX,NBC,ABC,BBC......

http://video.google.com/videoplay?docid=6737097743434902428&ei=Gk1SSqGjDKPc2wLAi_TfBg&q=outfoxed

и што има врска ова со кореја....:pos2:

па кој и да раководи фирма економија е тоа ако сакаат британци германци ирачани зошто да не!!!!

ти што би направил????

еве имаш фирма се прогласува воена состојба...од лекови и зелен чај треба да правиш отров а????

што ке правиш!!!

а пази непријателите не чекаат они веке ја трујат твојата држава,твојата војска која ја штити твојата фирма:tapp::tapp:

гет пеј гет леј

што не е јасно!!!!

ако е маалски муабет тоа информирај се малце за терористички келии ке ти биде јасно:toe:

nema nikakov sudir na civilizacii .. tvoeto mozoce e malku isprano od main stream mediumite

ako znaes angliski izgledaj go ovoj dokumentarec ....za FOX televizijata ...nikakva zavera ...nikakvi konspiracii ,nikakvi fantazii

dokazi so izjavi od novinari ,kongresmeni se ubavo prikazano kako rabotat ovie main stream mediumi...CNN,FOX,NBC,ABC,BBC......

http://video.google.com/videoplay?docid=6737097743434902428&ei=Gk1SSqGjDKPc2wLAi_TfBg&q=outfoxed

лелеее кој на кој му вели:pos2::pos2:

хахаха па ова ли се документарки!!!!

не го глејте пропаганда Е!!!!

кој е повистински:vozbud:

измамата обама зајтгејс или корпорацијата за храна:vozbud:

i sega sto kaza ? nisto ..ZERO,NULA..nisto ne kaza :toe:

одговори де???

шо би направил???(за фирмата)

а за клипојте не мора знаеме:smir:

одговори де???

шо би направил???(за фирмата)

а за клипојте не мора знаеме:smir:

pa ako mojata firma,banka so nejzinite proizvodi ili pari ili bilo sto e soucesnik vo bilo koe ubistvo ili maltretiranje na covecko sustestvo treba da izlezam na sud

sto ne ti e jasno tuka ?

Еве ако на запад им ги испрале мозоците преку CNN,FOX,NBC,ABC,BBC во врска со исламскиот фундаментализам и тероризам (а кај нив не постои монопол на вистината и медиумите – доказ е и документарецот), тогаш зошто русите, кинезите, индијците....... го имаат истиот проблем? Зад последните судири официјална Кина тврди дека се предизвикани од Ал каеда.

Kina tvrdi da su separatističke grupe u toj oblasti terorističke i da imaju veze sa Al Kaidom. Ove grupe vec decenijama povremeno podmecu bombe na pijacama ili u gradskim autobusaima i vrše druge terorističke akcije, sa velikim brojem ljudskih žrtava.
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=56061

чекај сега мешаш баби и жаби немој!!!!

еве ОХИС е твоја и од утре воена состојба и ти си обврзан да мораш од детергент да правиш експлозиви отрови!!!!

нема суд или трте мрте...еве грција напага шо ке правиш ке им забраниш на вработените да работат во интерес на тебе твојата држава и сограгани!!:tapp::tapp:

ами и претходно детерџентите штетеле и полупроизводите на твојата фирма нарочито овие со двоен стандард????
ај ансвер???

јас недвосмислено ке работам во интерес на мојата држава и ИИИ без пари:salut:

чекај сега мешаш баби и жаби немој!!!!

еве ОХИС е твоја и од утре воена состојба и ти си обврзан да мораш од детергент да правиш експлозиви отрови!!!!

нема суд или трте мрте...еве грција напага шо ке правиш ке им забраниш на вработените да работат во интерес на тебе твојата држава и сограгани!!:tapp::tapp:

ами и претходно детерџентите штетеле и полупроизводите на твојата фирма нарочито овие со двоен стандард????
ај ансвер???

јас недвосмислено ке работам во интерес на мојата држава и ИИИ без пари:salut:

nema mojata firma nikogas da pravi otrovi i da soucestvuva vo ubistva (najverojatno ke ja zatvoram)

a ti furaj so tvoite otrovi i ubistva i lazniot patriotizam

Еве ако на запад им ги испрале мозоците преку CNN,FOX,NBC,ABC,BBC во врска со исламскиот фундаментализам и тероризам (а кај нив не постои монопол на вистината и медиумите – доказ е и документарецот), тогаш зошто русите, кинезите, индијците....... го имаат истиот проблем? Зад последните судири официјална Кина тврди дека се предизвикани од Ал каеда.

Kina tvrdi da su separatističke grupe u toj oblasti terorističke i da imaju veze sa Al Kaidom. Ove grupe vec decenijama povremeno podmecu bombe na pijacama ili u gradskim autobusaima i vrše druge terorističke akcije, sa velikim brojem ljudskih žrtava.
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=56061

pa toa de ...vo Kina,Rusija,Indija Mediumite se uste poveke zatvoreni i monopoli ..vo Kina i internetot e duri polovicno ogranicen....a za muslimanskoto naselenie vo Zapadna Kina na druga tema

nasekade se trubi deka terorizmot e svetski problem i Al qaeda kako opasna organizacija
smesno e tolkavi svetski sili so takvi razuznavacki agencii i so tolku napredna tehnologija da ne mozat da sredat i da najdat teroristi so kalasnikovi

pa toa de ...vo Kina,Rusija,Indija Mediumite se uste poveke zatvoreni i monopoli ..vo Kina i internetot e duri polovicno ogranicen....a za muslimanskoto naselenie vo Zapadna Kina na druga tema

nasekade se trubi deka terorizmot e svetski problem i Al qaeda kako opasna organizacija
smesno e tolkavi svetski sili so takvi razuznavacki agencii i so tolku napredna organizacija da ne mozat da sredat i da najdat teroristi so kalasnikovi
Е па видиш, каде има муслимани таму е ал каеда и тероризмот. И тоа секаде каде што живеат муслимани и некои други... А тоа што се светски сили многу не им помага. Разузнавачките служби имаат само делумен успех. Така да единствено останува да им се наметнат западните вредности (ако треба и на сила).

а ти САд ги замислуваш баш со технологија ко во индипенденс деј:tapp::tapp:

нели гледаш и русите го окркаа во авган така ке биде и со овие...е сега имаат неколку предности но да видиме:toe:

а комунистичките бастарди северна кореја треба под хитно да се дисциплинира!!!!

Е па видиш, каде има муслимани таму е ал каеда и тероризмот. И тоа секаде каде што живеат муслимани и некои други... А тоа што се светски сили многу не им помага. Разузнавачките служби имаат само делумен успех. Така да единствено останува да им се наметнат западните вредности (ако треба и на сила).

Точно.....

ама ајде тие мислат дека тие терористи се глупи тупи а уствари станува збор за добро истренирани борци кои и да ги мачиш до смрт поради фанатизмот ни збор нема да кажат!!!!

ne be brat ..imas pogresna slika za muslimanite ..zal mi e za toa

idi na kafe so nekoj Iranec ,Turcin ,porazgovarajte ...nema da vidis nisto strasno .. napi se i caj ako treba ...nema nikakov dzihad da slusnes..

Al Qaeda e inaku Americka tvorba

АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ВИНОВНИ оти некој се фрлил под воз па трет се самозапалил а четврт:drk: на улица:tapp::tapp::tapp::tapp:

за да функционира и се оформи организација како ал-каеда не се само САД виновни иако ја поддржуваа против совјетите...знаеш непријателот на мојот непријател ми е пријател:toe:

ne be brat ..imas pogresna slika za muslimanite ..zal mi e za toa

idi na kafe so nekoj Iranec ,Turcin ,porazgovarajte ...nema da vidis nisto strasno .. napi se i caj ako treba ...nema nikakov dzihad da slusnes..

Al Qaeda e inaku Americka tvorba

Ми збориш за поединци муслимани, Иранци, Турци... Турција ги прифати западните вредности уште од Ататурк. Иако и таму постојат поинакви мислења... Овде збориме за исламскиот фундаментализам. Сепак последните настани во Иран покажуваат дека западните вредности и таму се прифаќаат. Новите технологии и интернетот ги прават достапни и поинаквите мислења. Така да најдобро е самите муслимани да го решат проблемот со исламскиот екстремизам. Ако не, да не се повторувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom