Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vcera bese mozebi najdobroto nase izdanie .....cela sala navivase bez prekine navivame od 19-23 casot

uff u odbojka kako bese pa u futball koga ke slavime shampionska titula KE GORI TETOVO !

Ke ne pobedi li nekoj ? :helou::kesa:

p.s u vcera bese navivanjeto topp cela sala navivase

jgi4ya.jpg

33wrz9s.jpg

260wj9k.jpg

66gm5c.jpg

28upr8w.jpg

smaf87.jpg

5efghf.jpg

5cdkk9.jpg

Шампионски печат!
AAD4B9029AC38443BE88DC60E22DB918.JPG

"Црвено-црните" ја прославија првата титула на теренот во Турново
Шкендија во свој стил. Без милост, без пардон и со стил доаѓа до посакуваната цел. Тетовци победија во Турново каде по мечот ја славеа и првата шампионска титула. Заслужена победа за избраниците на Ќатип Османи над Хоризинт во меч на кој гостите доминитаа со играта, со шансите и со резултатот. Можеби головите беа ефтини, но домашните како да немаа тркачка сила за да парираат на тимот кој сезонава е најдобриот во Македонија.
ХОРИЗОНТ Т. - ШКЕНДИЈА 0:2 (0:1)
Стрелци: Усеини 33', Хасани 55' п. (Ш)

Славјето на играчите по завршувањето на мечот во Турново:

[video]http://www.videobb.com/video/T9ohPnQChygQ[/video]

utre site vo stadion da dokazuvame uste ednas koj e br 1 :helou:

Браво дечки :smir:

Супер атмосфера денеска...ама главното славје е оставено за последниот натпревар на 28 мај....

Слики од денес колку народ имаше? :Д

neka nie so sreca 1 sampionska titula:vozbud:
narod nemase mndogu kako sto ocekuvav zaradi vremeto vrnese epten mnogu potoa malu prestana no slavenjeto ce bide protiv metalurg

Слики од денес колку народ имаше? :Д

Ќе има подоцна...но времето ја заеба работата.Но сепак не имавме планирано да славиме многу на овој натпревар,како што реков главното славење ќе биде на мечот против Металург.

По моја проценка имаше 6000 некаде...можеби и 7000.

i OFICIALNO

SHKENDIJA NOV SAMPION

Честитки сосема заслужено во оваа наша лига иако ова сценарио најмалку го посакував ние и варадр втора лига а вие шапиони ама тоа не сте вие криви за тоа :smir:

ps.повеќе Македонци во клубот за поголем успех во претставувањето во европа :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom