Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бев на кале, ти кажав дека е пораз. Си ме цитирал ко да пишав дека е победа. Зашто се кај ѕидот прашај ги џандарите. Исто ти е тоа како да не пуштат нас да си искочиме сред утакмица и да ви дојдеме позади со камења и да ве гаѓаме а вие не можете да мрднете.
Плус овде јас не гледам многу членови на Шверцери, освен десетина. Гледаш дека 80% се 40+, можат комотно татковци да ми бидат...

a da ne bea zelkite toj den ? znaete so .. lele ke jadevte kotek koooo magarinja eej , no vednas intervencija na zelkite i se spasivte :D FAKT E TOA :) ajdee

Вистина ли се шпекулацииве дека Балистите во недела доаѓаат во Гостивар како подршка за Ринија и Кастриоти против Охрид 2004 ?

90% ke ima nashi clenovi zs utakmicata ke se igra u nedela a nashata utakmica e vo sabota taka sto... ke ima no kolku i kako ke te informiram poveke drugite denovi...:smir:

Prvin ja ne sum vie, ja sum obicen fan na Shkendija, na koj mu e preku kur so ufilmani detista ko tebe koi videle green street hooligans i football factory, i si naucile 2-3 fakti za ultra-shema i potoa gi krevaat rakavite i pocnat so on-line bitka ... nekoi pak navistina ke si se pomisluvaat deka se huligani i ke zaebat ko na slika 35 dushi vo 2m kvadrati, kade se gleda deka se napadnati od pomal broj drugi ... ja vo slikava ne mozam da identifikuvam poise od 10.
P.s uopsto ne podrzuvam bilo kakva forma na nasilstvo od navivaci, ama poise gi mrazam i internet huliganite koj mislat deka znaat nesto ....

Нити гледам ултрас филмови нити ме интересираат. Мојот филм е Вардар. Секој што ме напаѓа возвраќам, секој што ми нападнал другар му се враќа дупло. Не носам нити кежуал капчиња и не сум дете, имам 21 година...
На сликата напаѓаат десет, а од позади уште 400 гаѓаат со камења...
Не се прави паметен, кога знаеш дека од камен не се бега и се што можеш да направиш е да се сокриеш. Вие не сте дошле во ваква ситуација само благодарение на помошта од џандарите...:wink:

--- надополнето ---

a da ne bea zelkite toj den ? znaete so .. lele ke jadevte kotek koooo magarinja eej , no vednas intervencija na zelkite i se spasivte :D FAKT E TOA :) ajdee

Пак вртиме во круг. Кој е повеќе тепа, НОРМАЛНО.
А да немаше специјалци на Вардар-Шкендија???
Што си гкуп, а да немаше ова, а да немаше она. Имаше и не ве тепавме. Си начекаа Шверцери шанса на кале, фрлија по некој камен, истепаа еден и тоа е...
Им се дешаваше на нив и во Вардар да пливаат, само 2002 бемаше мобилни па да снима секој....

Пак вртиме во круг. Кој е повеќе тепа, НОРМАЛНО.
А да немаше специјалци на Вардар-Шкендија???
Што си гкуп, а да немаше ова, а да немаше она. Имаше и не ве тепавме. Си начекаа Шверцери шанса на кале, фрлија по некој камен, истепаа еден и тоа е...
Им се дешаваше на нив и во Вардар да пливаат, само 2002 бемаше мобилни па да снима секој....

Ke ni go jadevte toj den , pred mecot 100 sverceri vs 600 komiti kaj mostot i nisto ne ste prale mozes samo da pusis...

+ sepak nie vi dojdovme SRED SKOPJE VE TEPAVME 0-2 I SE VRAKAVME , a vie dali razmilsite da pobedite vo tetovo 0-2 i komitite da se na stadion , pa zivi ke ve paleme beee ejjj :@

Една слика не може да покаже дека некој јадел чутек на кале...на кале точно дека тие што беја доживеаја пораз,ама пораз од тие што ги наместија,а од тоа дека јаделе чотек..и 100% сум сигурен дека од спротивната страна имаше повеќе повредени..

е добро де ШТО Е ЧАИР...Троја???
.
,
,
,
само да знаеш дека и Троја паднала???
да кажете пробајте додека ПОСТОИ ДУИ,па да ти речеме,дека нема шанси:S

bidi siguren deka koja druaga partia da e na vlas isto ke bide.....

Една слика не може да покаже дека некој јадел чутек на кале...на кале точно дека тие што беја доживеаја пораз,ама пораз од тие што ги наместија,а од тоа дека јаделе чотек..и 100% сум сигурен дека од спротивната страна имаше повеќе повредени..

haha ama smesen si be eeej glup :) so da vi kazam vas , CRKNITE , SISAJTEE

SHKENDII SAMPION , BALLISTI ZAKON

koga si bil posleden pat vo pregled ?

huhuhuhh pogore eden komita sam priznavase poraz vo kale.,...a doaga ovoj od tetovo i e vlezen vo nekoj film i samo citajte sto pisuva huhuhuhuhhu kolku ste smesni ej ne mi se veruva

koga si bil posleden pat vo pregled ?
Супер сум бе..немора да се секираш за мене :)само се плашим за вас...од толку мн извртуење на вистината...може да дојде до некои несакани дејства...знаеш мислам на некое психичко растросјство,губење на разум..едноставно мн летате(нормално со ветерот во вашиот грп од ДУИ и ДПА)само пазите вистината секогаш излага на виделина,па колку сакаат нека се јаки вашите партии..позз:)

Супер сум бе..немора да се секираш за мене :)само се плашим за вас...од толку мн извртуење на вистината...може да дојде до некои несакани дејства...знаеш мислам на некое психичко растросјство,губење на разум..едноставно мн летате(нормално со ветерот во вашиот грп од ДУИ и ДПА)само пазите вистината секогаш излага на виделина,па колку сакаат нека се јаки вашите партии..позз:)

Абе дај решете се ДУИ или ДПА??

Abe so Dui sum nikoj ne ke moze da me "priveduva" pukneteeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Газат се пред себе!!!

"Беше тешко затоа што е прв натпревар по паузата, меѓутоа продолживме да играме во наш стил, и да освоиме многу, многу важни три бода", вели Хасани Уште еден шампионски "танц" за Шкендија. "Жртвата" овој пат за тетовските "црвено-црни" беше тимот на Вардар, кој исто како и останатите противници мораше да го положи "оружјето" под Шара. Со оглед на "киксовите" на конкурентите за титулата Ренова и Работнички, за Шкендија и тоа како ова се важни бодови во битката за освојување на шампионското "злато", што би било прво во нивната историја.
Шансата е тука и не смее да се испушти. Оваа екипа на Шкендија има квалитет и е кадарна да се закити со титулата. Едноставно овој тим "гази" с$ пред себе. Предводена од најдобриот фудбалер во Првата лига, Ферхан Хасани, секако и со добрата форма на другите играчи, тетовци само треба да продолжат во исто темпо, и на крајот оваа година да ја запишат со златни букви во нивната историја

Газат се пред себе!!!

"Беше тешко затоа што е прв натпревар по паузата, меѓутоа продолживме да играме во наш стил, и да освоиме многу, многу важни три бода", вели Хасани Уште еден шампионски "танц" за Шкендија. "Жртвата" овој пат за тетовските "црвено-црни" беше тимот на Вардар, кој исто како и останатите противници мораше да го положи "оружјето" под Шара. Со оглед на "киксовите" на конкурентите за титулата Ренова и Работнички, за Шкендија и тоа како ова се важни бодови во битката за освојување на шампионското "злато", што би било прво во нивната историја.
Шансата е тука и не смее да се испушти. Оваа екипа на Шкендија има квалитет и е кадарна да се закити со титулата. Едноставно овој тим "гази" с$ пред себе. Предводена од најдобриот фудбалер во Првата лига, Ферхан Хасани, секако и со добрата форма на другите играчи, тетовци само треба да продолжат во исто темпо, и на крајот оваа година да ја запишат со златни букви во нивната историја

:drk:

se ocekuva masivno da se otidne vo skopje !! barem celata tribina da go punime kako sto bese so Metalurg ( poveke imase od tetovo od kolku od skopje sto bea):baeh::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom