Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па тие се политички слуги,а не навивачи...............затоа не се чуди многу,секој политичар има протокол на лажење,ама нивниот ЕПТЕН БЕШЕ ОЧИГЛЕДЕН!!!!!

Хахах абе вие немате врска со политиката а...па и не сте се разделиле поради политиката...ма нее беее ајт поздрав :tv:

--- надополнето ---

Како што кажав исполажаа сите што збореа околу националистичките теми :icon_mrgr
Иначе имашпе обид кај нас да не се пеат такви песни, и лани со Ренова на пример се тежнееше да не се пеат. И не се пеееа...
И оп еден погруб фаул, и одма...:icon_mrgr
Исто колку што ние не пеееме такви песни, толку и вие не почнувате први како што тврдеше вашиов :icon_mrgr

Епа тоа е...никој не вика на ТВ дека пцуеме,скандираме националистички...

Komitata so rece za nas deka sme politicki platenici podobro ke bese da kazuese toa vo lice so kamera da ne se plasi tolku mnogu :helou:
не е до стравот,колку што е поврзаноста Балисти/Шверцери-ДУИ-МВР-СУД

Не шала на страна, ама дечкото шо збореше од Балистите, ве направи едни нежни, невини момчиња кој само пљаскаат раце на трибина, немаше смисла, јес да проба да прикаже дека страстите може да се смират, али какви бајки расправаше, смешен беше :)

А комитата воопшто не беше смешен кога кажа дека тие не пеат националистички песни!!

Немој да ми кажеш дека му поверува... :)

Иронија братко, од што бевте смешни со вашата пеколна атмосфера :pos:
Ти кажав нека пише шверцеров од форумов, како он ја видел атмосферата. Знам дека ќе даде реално мислење...
Прашај си ја управата зашто не нема толку години во Тетово против вас. Исто нема да ве има ни вас уште долго време во Скопје.Да сакавме оваа година немаше да влезете, вие не заебавте и не дозволивте да се иде кај вас. Слично ќе ве чека отсега и во Скопје.
Тие што дошле оваа година на своја рака, не ни знаевме дека се таму. Никој не зуцна цела утакмица, се додека не дојдовте и вие и ние бевме опколени со милион желки. Тогаш кога даовте гол и они скокнаа. После мораше да ги вадат по други патчиња иако на обичната трибина имаше многу малку гледачи. Да е Вардар јак има да врие и таму и они ќе си поминеа како и оние на Ренова. Прашај ги нив кај им се знамињата две што ги изгубија со тежок ќотек во Охрид...
Што знаеш можењ и овој што вечер ќе дрнда на ТВ бил тогаш таму...

hahahah ti ke mi zabranis mene da doagam vo skopje i da go gledam shkendija a????hahahha nemoj ne me raduj be p ti m....,,, hhuahuahua koj si ti da zabranis nekoj a????

А комитата воопшто не беше смешен кога кажа дека тие не пеат националистички песни!!

Немој да ми кажеш дека му поверува... :)
abe toj komitata nemase pojma , ne znaese i toj so zboruva :p :p hahahahahha

Хахах абе вие немате врска со политиката а...па и не сте се разделиле поради политиката...ма нее беее ајт поздрав :tv:
.

па нас да не штитеше некоја политичка партија,верувај дека навивачите од албанска националност ќе беа само од Косово и Албанија:sport1:

debatirajte normalno,nema potreba od provokaci/navredi.Hristov toj e igracot momentalno broj 1 vo Makedonija,ednostavno deckoto veze po teren.Drugoto kako sto kaza i Saber,site lazea na golemo vo KOD :) smesni deluvaa site,ali dobro e kako za prv pat :) inaku do Komiti ne sakam ova da zvuci provociracko,ama decki nie vi dojdovme vie ne,sea sto kako ponatamu nema potreba da se diskutira,ednostavno moze da si kutite do nareden pat.Eve ke vi bide prosteno sto nemate gostuvano od 2000,pa ke bidam ljubezen i ke kazam bar ova sezona vodime so 1-0.

Тоа што кажува еден лидер на група не мора да значи дека се е така, И СЕГА ВИЕ МИСЛИТЕ ДЕКА И НА тв емисија КЕ ПОЧНААТ ДА ПЦУЈАТ :jaj:

па нас да не штитеше некоја политичка партија,верувај дека навивачите од албанска националност ќе беа само од Косово и Албанија:sport1:

vas da ne ve stitese nekoj,sea site ke bea zad resetki onie sto prisustvuvaa vo Nerezi i kamenuvanjeto kaj lizgalisteto.Da ne se praime mutavi sea so sila,posto nikoj ovde ne jade treva

Ауу да заборавив..вие бевте тие јаките на Кале :)

--- надополнето ---

Иначе како комити вие сте сакале ние да ви гостуваме ама цели 45 минути сте биле надвор од стадион а нас не не пуштија се додека вие влеговте внатре!

па тие се политички слуги,а не навивачи...............затоа не се чуди многу,секој политичар има протокол на лажење,ама нивниот ЕПТЕН БЕШЕ ОЧИГЛЕДЕН!!!!!

huhuhu pa sto kur da praemo nie sto site parrti ne stitat , kaj ima poubave em da te tepam em da ti opnat tebe krivicna i em pak koga sakam te tepam

vas da ne ve stitese nekoj,sea site ke bea zad resetki onie sto prisustvuvaa vo Nerezi i kamenuvanjeto kaj lizgalisteto.Da ne se praime mutavi sea so sila,posto nikoj ovde ne jade treva
не се зад решетки....
но сеуште се влечкаат по судови,и имаат забрани за присуство на натпревари......
околу 40 луѓе.....

Ауу да заборавив..вие бевте тие јаките на Кале :)
Брат остави го нека ЛАЕ немој да паѓаш не негово ниво :smir:
П.С ако има некој нешто паметно да коментира Ок, ако не нека се пикне во својата ,, дупка,,

huhuhu pa sto kur da praemo nie sto site parrti ne stitat , kaj ima poubave em da te tepam em da ti opnat tebe krivicna i em pak koga sakam te tepam
подобро да бидам тепан неколку пати за на интернет,отколку ЕДНАШ ЗА на последна страница од весник;)

сам себе го оценувал........
од кои други групи:
Активни:
Комити,Чкембари,Војводи
????????
Aktivni?!!??!
Vojvodi - na domashen teren ne navijaja!
Ckembari, ne znam kolku mina gostuvale so Metalurg???
Komiti -Ne bea vo Tetovo! Mozebi opravduvanje policija, upravite... ostanuva da vidime drugite kola , kolku se aktivni???

Ballisti - bajagi vo prvoto proletno kolo, znaci dosta aktivni (nema da zboram za kvalitetot na navivanjeto, bidejki toa ne e primarna merka za aktivnost)

p.s. navivanjeto na Ballistite moze i treba da se podobri, ama toa e rizikot koga na tribina se 1500 lugje od koi edno 500 koi bea po stranite, vlegle samo da ne se plati karta, a vnatre vo kopot, ima edno 30% sto treba da se obrabotatza da se stvori pogolema kompaktnost.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom