Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сам себе го оценувал........epa da.... ama za nashata tifoscena ova e 10-ka !!
imame vreme i za podobri koreografi, daleku sme od Delije Torcida Grobari Bad Blue Boys i dr... !! no Daleku (podobri) sme i od mnogu tifogrupi ovde .... !
fakt e deka so navivanjeto ne ide bash kako sto treba ( no toa ne znaci deka sme slabi) koga kazem za toa mislim deka od cela tribina 1.000 dusi ne navivat 100% tuku 70%.... Imame vreme da se podobri....Cekame da igrame na liga Shampioni pa posle i da navivame nadvor od drzavata ...![]()
сам себе го оценувал........
од кои други групи:
Активни:
Комити,Чкембари,Војводи
Полуактивни:
Балисти,Шверцери,Легии,Лавови,Пирати,Лозари,Ѓаволи,Фаланги итн
кога клипови или само со слики ќе се фалите???
????????
Golem strucnjak na navivanjeto si bil ti be![]()
Кој е типот шо дава ваков гол од слободен бе, не пратам мак.лига но случајно оклучив тука видео од головите и ... прекрасен гол, ваљда не се случајност овa![]()
Кој е типот шо дава ваков гол од слободен бе, не пратам мак.лига но случајно оклучив тука видео од головите и ... прекрасен гол, ваљда не се случајност овa![]()
Клубот ви Постои уште???.........ДАGolem strucnjak na navivanjeto si bil ti be![]()
Клубот ви Постои уште???.........ДА
Вие навивате за Него??...........НЕ
треба ли да бидеш стручњак за ова???