Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Гледате сите ви кажуаа какви навивачи сте џабе вие, да ви ги стаем тие клипојте на странски форум ќе ви се смеа бе!!! И гледам одма се палите ќе те тепам, ќе те кољем... тоа е нецивилизиран народ кој уште мисли живи у 19 век, па да бе забраев вие кога сте можеле убоо да ги решите проблемите па сеа да можете:tapp::tapp: Место да прифатите вие критика вие...:tapp::tapp:

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
Голем к*р ако имате толку семкари, јас гледам навивачи, не ме интересира обичната публика.
ВО ВТОРА ЛИГА КОЛКУ ПАТИ НАВИВАВТЕ?
НА БАРАЖ ВО СТРУМИЦА КОЛКУ БЕВТЕ ВИЕ КОЛКУ НИЕ?
navivame 2 pati... so kogo da navivame so 11 oktomvri ili so novaci ??
bevme 300 dusi... vie bevte zaedno so 5 navivacki grupi ... pozz

--- надополнето ---

Гледате сите ви кажуаа какви навивачи сте џабе вие, да ви ги стаем тие клипојте на странски форум ќе ви се смеа бе!!! И гледам одма се палите ќе те тепам, ќе те кољем... тоа е нецивилизиран народ кој уште мисли живи у 19 век, па да бе забраев вие кога сте можеле убоо да ги решите проблемите па сеа да можете:tapp::tapp: Место да прифатите вие критика вие...:tapp::tapp:
nie barem do sea 18 godini ni ednas ne sme izgubile nekoj transparent....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Тоа болдот кажи го само кај тебе дома...овде немој да мрсиш муда ок!!

Ти ќе кажеш што е цивилизиран народ...:tapp:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881

--- надополнето ---

nie barem do sea 18 godini ni ednas ne sme izgubile nekoj transparent....
Да признавамо дека смо изгубиле ипак сплет на околности и се случило тоа, нели се учи од грешките, сакаш да ги стаем вашите клипоој на српскатрибина.цом или друг форум па што коментари ќе излеза после тоа??? Не е исто да имаш катастрофално навивање и да изгубиш 3 неважни транспаренти (имамо многу ни чуе к**** за тие 3) заш е важно тимот да ја осети нашата подршка, а не тоа што смо изгубиле транспаренти....

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Голем к*р ако имате толку семкари, јас гледам навивачи, не ме интересира обичната публика.
ВО ВТОРА ЛИГА КОЛКУ ПАТИ НАВИВАВТЕ?
НА БАРАЖ ВО СТРУМИЦА КОЛКУ БЕВТЕ ВИЕ КОЛКУ НИЕ?
Da ne zaboravis deka vo Tetovo naviva i obicnata publika a ako gi narekuvas tia semkari dojdi vo Tetovo i ce vidi so ce ti napraa tia semkari
Te svacam tebe izgubnicite imaa pravo da placa Pozzzzzzzz:back:

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
Да признавамо дека смо изгубиле ипак сплет на околности и се случило тоа, нели се учи од грешките, сакаш да ги стаем вашите клипоој на српскатрибина.цом или друг форум па што коментари ќе излеза после тоа??? Не е исто да имаш катастрофално навивање и да изгубиш 3 неважни транспаренти (имамо многу ни чуе к**** за тие 3) заш е важно тимот да ја осети нашата подршка, а не тоа што смо изгубиле транспаренти....
se gleda deka si Amater vo navivanjeto... Za 1 navivacki grup naj sram e da izgubis transparent....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хах офф ај немој да ни кажеш ти нас што е навивање...

Зарем заборавивте брзо како катастрофално вие навивате...па неуспешна кореографија...

Ххаха и што очекуваш да ни дадат добра критика србите...ај јас ќе ги ставам вашите кај албанските сајтови па ќе видиме !!

Работата не е дека имате многу транспаренти или малце...но срам е за една навивачка група да изгуби транспарент...а вие изгубивте ДУРИ 3!

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
hahahahah na serpski forum hahahahahahahahhaha i jac ce staem na Kosovski forum i ce vidis kakvi komentari ce ima
imas pravo da se bunis dobri ste site za da laete pozadi grp:back:

--- надополнето ---

Работата не е дека имате многу транспаренти или малце...но срам е за една навивачка група да изгуби транспарент...а вие изгубивте ДУРИ 3!
Najloso e so 1 izgubia na domasen teren:kesa:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
se gleda deka si Amater vo navivanjeto... Za 1 navivacki grup naj sram e da izgubis transparent....
Извинете што се умешувам..ти не си аматер?
Па човек прееска збориш дека не навивате зошто играте со новаци, 11 октомври??
Зарем играчите не заслужуваат на секој натпревар поддршка?
Божеее.

Тони, знам зошто не навивате, јасно ми е, али Балисти коа се избаци со тоа погоре неможев а да не му вратам;)

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Da dojdat Shvercerit od skopje da ve brkat do kasarna i da go zemat transparent vo vas teren i da go palat ovde cccc :D vie ne mozete da gazite na Cair :) Neka dojde nekoja navivacka grupa od skopje ili od nekoj drug grad neka ni zema na nas trnasparent pa ke vidat :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Хах офф ај немој да ни кажеш ти нас што е навивање...

Зарем заборавивте брзо како катастрофално вие навивате...па неуспешна кореографија...

Ххаха и што очекуваш да ни дадат добра критика србите...ај јас ќе ги ставам вашите кај албанските сајтови па ќе видиме !!

На тој форум има од цела југославија..... не само од србија

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
bevme 300 dusi... vie bevte zaedno so 5 navivacki grupi ... pozz
Лелееееееееееееееееееее, абе срамота бе ејјјјјјјјј многу луѓе го читат ова, ќе ти се смејат!:jaj:
Не бевте ни 150 души ( 2-3 автобуси бевте, + во нив вашите семкари) а ние бевме +600. Кој 5 нав. групи? 20 души Лозари и 20 души Ајдуци.

И срамота е бе ми се прајте гоелми навивачи а навивавте само на 2 утакмици од цела сезона...

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
Лелееееееееееееееееееее, абе срамота бе ејјјјјјјјј многу луѓе го читат ова, ќе ти се смејат!:jaj:
Не бевте ни 150 души ( 2-3 автобуси бевте, + во нив вашите семкари) а ние бевме +600. Кој 5 нав. групи? 20 души Лозари и 20 души Ајдуци.

И срамота е бе ми се прајте гоелми навивачи а навивавте само на 2 утакмици од цела сезона...
o selanec... 5 avtobus bevme i 10 koli od Tetovo.... kakvi 20 ajduci poveke od vas bea ... celo strumica dojde za vas da naviva....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom