- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 356
- Поени од реакции
- 4
samo vie vo makedonija go praete toazosto smo navivacka grupa,i samiot znaes deka vo korteo ida svite poozbilni navivacki grupi
samo vie vo makedonija go praete toazosto smo navivacka grupa,i samiot znaes deka vo korteo ida svite poozbilni navivacki grupi
nie zboruvavme za natprevarot Shkendija teteksНеможе чуек да реплицира на оваа тема,одма каша попара праете:nenene:ја кажав дека од еден влез до друг влез има 800 столчиња(максиум собира 900 ако има и на скалите некој),ова го тврдим заш сум ги броел столчињата(ни требаше неш за кореографија) и ако треба да ставам слики кј што има над 500 Војводи кажите ќе стаем...позз
Pa da, samo nie vo makedonija, srbija, hrvatska, italija.... samo da te prasam lani Teteks - shkendija ne idevte i vie u korteo?samo vie vo makedonija go praete toa
da idevmo 1 natprevar zs sakavme da imame fight !! ve cekavme ne dojdovte :SPa da, samo nie vo makedonija, srbija, hrvatska, italija.... samo da te prasam lani Teteks - shkendija ne idevte i vie u korteo?
а освен Комити,Чкембари и Војводи кој друг ТУКА во Македонија КОНСТАНТНО опстојува како НАВИВАЧКА ГРУПА????????samo vie vo makedonija go praete toa
Pa da sakavte da imate "fajt" ce izlezevte i ce ne cekate dur ne izlezemo bs me interesira kolku god imas sto vake glupo replicirasda idevmo 1 natprevar zs sakavme da imame fight !! ve cekavme ne dojdovte :S
Еве бе кој неидел...плус секоаш идемо од ваму(и вие тоа мн добро знаете)da idevmo 1 natprevar zs sakavme da imame fight !! ve cekavme ne dojdovte :S
heheа освен Комити,Чкембари и Војводи кој друг ТУКА во Македонија КОНСТАНТНО опстојува како НАВИВАЧКА ГРУПА????????
вие за 2 години ќе славите "јубилеј" 20 години,од кои само 3 сезони сте активни..........изгледа по европски стандарди се водите(иако таму значи автоматско игнорирање на таа група)
Од каде бе 3 сезони???а освен Комити,Чкембари и Војводи кој друг ТУКА во Македонија КОНСТАНТНО опстојува како НАВИВАЧКА ГРУПА????????
вие за 2 години ќе славите "јубилеј" 20 години,од кои само 3сезони сте активни..........изгледа по европски стандарди се водите(иако таму значи автоматско игнорирање на таа група)
извини 2 сезони...........сеозната 2006/2007(кога игравте финале во Купот и имаше 3 навивачки групи или можеби тие биле Балисти-Тетово/Куманово/Скопје/гостивар) и сезоната после тоа кога испаднавте.........освежи ми ја меморијата дај нешто од 2000 па наваму(КАКО НАВИВАЧКА ГРУПА),а не old school слики:pos2:Од каде бе 3 сезони???
Не знам дали си пратил мак.фудбал ти па да кажеш дека Балистите биле активни само 3 сезони.
Охх...со кого правам муабет...со самото тоа што го кажа разбрав дека не следиш мак.фудбал.извини 2 сезони...........сеозната 2006/2007(кога игравте финале во Купот и имаше 3 навивачки групи или можеби тие биле Балисти-Тетово/Куманово/Скопје/гостивар) и сезоната после тоа кога испаднавте.........освежи ми ја меморијата дај нешто од 2000 па наваму(КАКО НАВИВАЧКА ГРУПА),а не old school слики:pos2:
само да те потсетам:Охх...со кого правам муабет...со самото тоа што го кажа разбрав дека не следиш мак.фудбал.
Како прво Балистите како навивачка група се формирани во 1992 година.Беа активни па пред конфликтот во 2001 згаснаа бидејќи со тогашниот спонзор Синан Идризи имаа проблеми.
За слики...ај ќе ти најдам само малце подоцна!
Ова на што ти изгледа бе!!! :uvo:само да те потсетам:
скоро сите групи(освен Чкембари,Војводи и Комити) се "оформени" во далечните 90-ти,но ниедна НЕМА над 5 годишен АКТИВЕН/КОНСТАНТЕН СТАЖ како НАВИВАЧКА ГРУПА(се надевам дека сега ја разбра поентата)......што значи КОГА ВАС ќе ви текне тогаш дигате фама,се правите најбројни,најаки,најстари итн демек вие сте ВРВОТ на навивањето во МК:pos2:
а за сликите............дај нешто како навивачка група каде што сте собрани,а не како семкари