Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Se zboruva deka mecot Teteks-SHKENDIJA moze da se odigra...i to vo Tetovo i so publika...

No ke vidime utre ili zadutre sto ke kazuvaat od FFM...dali Teteks ke go zeme sluzbeno ili pak mecot ke se odigra!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Se zboruva deka mecot Teteks-SHKENDIJA moze da se odigra...i to vo Tetovo i so publika...

No ke vidime utre ili zadutre sto ke kazuvaat od FFM...dali Teteks ke go zeme sluzbeno ili pak mecot ke se odigra!
Нема врска друже нема шанса тоа да се деси...на Тетекс е доделена утакмицата како службена !

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ах колку сакав да дојдете на гостувањето во Штип, ама оваа забраната еба ја работата!

Иначе уште сега се прават подготовки за тој меч мегу нас пријателските ривали:smir:, ке беше уште поинтересно да немаше забрана, во секој случај мислам дека ке биде и повеке од интересна утакмица (како и секогаш)!:vozbud:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Мене ништо не ми е...ако ја усера Хари сега работава црно му се пишува...нека си копа гроб.
Веке му е ископано одамна ама некако тешко пага во него!:toe:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Нема врска друже нема шанса тоа да се деси...на Тетекс е доделена утакмицата како службена !
abe nikade ne e oficijalno deka e dodelena na Teteks...znam poveke se sansite da mu bide dodelena na Teteks...no da cekame sto ke ima oficijalno!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom