Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гатузо беше одличен во Милан само му помина формата како и на секој играч кога ке му дојде време и апсолутно е добро што го напушта Милан бидејки нема да добива игра многу освен ако го пуштаат при крајот на утакмиците бидејки сега во редовите на Милан дојде Фламини.

Нема шанси да го пустат еј..капитен е за наредна сезона се е спекулации не го даваме Рино!!!!

Па што К бараш тука ако неможеш да го поднесеш клубот!! Ај оди си од кај што си дошол. ....И се глеа дека немаш појма од фудбал, Тоти едино можеш да го споредуваш со Малдини, а ако незнаеш еве ја ќе те информирам, Малдини ќе ја заврши својата кариера во Милан, дали оваа или следната година, тоа дополнително он ќе си одлучи. Ајт сеа назад таму од кај шо си дошол!!
Абе закочен еден шо реков лошо оф леле, онака сакав да кажам шо мислам. И те замолувам немој мене со тие финтите к*р фактор да ми се прајш да одам од кај шо сум дошол, ниско-интелегентна формо на живот. Извинете ако навредив некој навивач, не ви пишувам појче на темава.

Абе закочен еден шо реков лошо оф леле, онака сакав да кажам шо мислам. И те замолувам немој мене со тие финтите к*р фактор да ми се прајш да одам од кај шо сум дошол, ниско-интелегентна формо на живот. Извинете ако навредив некој навивач, не ви пишувам појче на темава.

Многу паметен, интелегентен и корисен за човештвото потег од тебе! Поздрав и се најдобро!

Донадони најголема грешка направил што може да постои .. Неста да не го земе цц бе до вчера најголем организатор на одбраната на Милан и Италија беше сега туку така ке го изостави од националниот тим + Инзаги не е добро што нема да игра за националниот тим и што не бил повикан бидејки губи од форма.

па он и тоти се откажаа и не знам до кај би можеле да стигнеме на европското првенство
бтв канаваро откажан ли е

Голмани – Џанлуиџи Буфон(Јувентус),Марко Амелија(Ливорно),Франческо Толдо(Интер)
Одбрана – Кристијан Панучи(Рома),Масимо Одо(Милан),Фабио Канаваро(Реал М.),Марко Матераци(Интер),Андреа Барцали(Палермо),Џорџо Чинели(Јувентус),Џанлука Замброта(Барселона),Фабио Гросо(Лион)
Среден Ред – Џенаро Гатусо(Милан),Андреа Пирло(Милан),Масимо Амбросини(Милан),Даниеле Де Роси(Рома),Симоне Перота(Рома),Алберто Аквилани(Рома),Мауро Каморанези(Јувентус)
Напад – Антонио Ди Натале(Удинезе),Фабио Квалјарела(Удинезе),Александро Дел Пиеро(Јувентус),Марко Бориело(Џенова),Лука Тони(Баерн М.)

Мислам дека не е откажан Канаваро али доколку има некој информации нека каже

Донадони најголема грешка направил што може да постои .. Неста да не го земе цц бе до вчера најголем организатор на одбраната на Милан и Италија беше сега туку така ке го изостави од националниот тим + Инзаги не е добро што нема да игра за националниот тим и што не бил повикан бидејки губи од форма.
Абе што ви е бе? Неста и Тоти се откажаа од репрезентацијата на Италија, Донадони ни крив ни должен го направивте луд.

За ова првпат слушам дека Неста се откажал али не требало

Па мал си бил тогаш кога се откажал и сигурно си немал нет! :) ... Како и да е , ова е ви е сигурна и точна информација, инаку сигурно Донадони не би го изоставил најдобриот дефанзивец на Светот од неговиот тим, а плус уште една работа, тоа на goal.com не е официјалниот список на Донадони, тоа се само шпекулации на дневните весници во Италија, но сепак и во официјалниот Неста нема да го има, зашто, нели, се откажал.:)

Голмани – Џанлуиџи Буфон(Јувентус),Марко Амелија(Ливорно),Франческо Толдо(Интер)
Одбрана – Кристијан Панучи(Рома),Масимо Одо(Милан),Фабио Канаваро(Реал М.),Марко Матераци(Интер),Андреа Барцали(Палермо),Џорџо Чинели(Јувентус),Џанлука Замброта(Барселона),Фабио Гросо(Лион)
Среден Ред – Џенаро Гатусо(Милан),Андреа Пирло(Милан),Масимо Амбросини(Милан),Даниеле Де Роси(Рома),Симоне Перота(Рома),Алберто Аквилани(Рома),Мауро Каморанези(Јувентус)
Напад – Антонио Ди Натале(Удинезе),Фабио Квалјарела(Удинезе),Александро Дел Пиеро(Јувентус),Марко Бориело(Џенова),Лука Тони(Баерн М.)

Одбранава некако не ми е нај нај ама добро што ке игра Матераци :)

Па мал си бил тогаш кога се откажал и сигурно си немал нет! :) ... Како и да е , ова е ви е сигурна и точна информација, инаку сигурно Донадони не би го изоставил најдобриот дефанзивец на Светот од неговиот тим, а плус уште една работа, тоа на goal.com не е официјалниот список на Донадони, тоа се само шпекулации на дневните весници во Италија, но сепак и во официјалниот Неста нема да го има, зашто, нели, се откажал.:)

Епа немав слушнато за дека се откажал Неста и тоа готово неможам се да знам ;)

не верувам дека ке се направе нешто на еп и не е баш јак овој состав:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom